Аграрний тиждень. Україна
» » Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктами
» » Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктами

Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктами


Україна та Ірландія обговорили питання торгівлі харчовими продуктамиГолова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та Надзвичайний і Повноважний посол Ірландії в Чехії та в Україні за сумісництвом Чарльз Шіген обговорили актуальні питання торгівлі між Україною та Ірландією харчовими продуктами тваринного та рослинного походження, розвитку галузі сільського господарства в обох державах та проаналізували пріоритети політики аграрної галузі в обох державах.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Крім того, під час зустрічі Надзвичайному і Повноважному послу Ірландії в Чехії та в Україні було передано форми сертифікатів на імпорт в Україну із Ірландії ряду продуктів харчування тваринного походження.

Володимир Лапа відмітив, що Україна сподівається на політичну підтримку Ірландії у вирішенні питань санітарно-фітосанітарних заходів при переговорах України та Європейської Комісії.

 
 
https://ukrainefood.org





Схожі новини
  • На порядку денному – розширення торгово-економічних відносин з Кореєю
  • Завершився візит делегації В’єтнаму щодо ознайомлення з фітосанітарними процедурами, які здійснюються в Україні при експорті пшениці
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження
  • Держпродспоживслужба посилить якість моніторингу
  • Студенти Черкаського бізнес-коледжу стажуватимуться в Ірландії

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.