Аграрний тиждень. Україна
» » М.Азаров не бачить підстав для підвищення ціни на хліб
» » М.Азаров не бачить підстав для підвищення ціни на хліб

М.Азаров не бачить підстав для підвищення ціни на хліб


Жодних підстав для підвищення ціни на хліб в Україні немає. Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав журналістам у Полтавській області після огляду збирання ранніх зернових на полях ТОВ "Агрофірма "Маяк", повідомили УНН в прес-службі КМУ.

"Існуючі затрати у хлібопекарній галузі і в сільськогосподарській галузі повністю покриваються відпускними цінами. Тому немає жодних підстав для підвищення ціни на хліб", - зазначив Прем'єр-міністр. При цьому він підкреслив, що тільки розпочався новий маркетинговий рік, і в разі необхідності уряд ухвалить всі заходи для недопущення зростання цін на хліб.

Водночас Глава Уряду підкреслив, що зараз середня ціна за тонну зернових становить приблизно 1600 гривень і повністю покриває затрати виробників. "Та ціна, яка зараз склалась на зернові, а це приблизно 1600 гривень за тонну, на цьому етапі повністю покриває собівартість виробництва зерна і дає певну рентабельність. Тому зараз немає жодних підстав для підвищення цін на хліб", - наголосив М.Азаров.





Схожі новини
  • Азаров доручив перевірити ціни на хліб у Києві
  • Підстав для подорожчання соціальних сортів хліба у столиці немає - КМДА
  • Модернізація хлібопекарських підприємств є одним із факторів забезпечення стабільної ціни на хліб.
  • М.Азаров: жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає
  • Прем'єр пообіцяв, що ціни на хліб будуть стабільні, навіть у тих областях, де не вродило

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.