Аграрний тиждень. Україна
» » М.Азаров: жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає
» » М.Азаров: жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає

М.Азаров: жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає


Жодних підстав для підвищення ціни на цукор немає. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомили УНН у департаменті інформації та комунікацій із громадськістю Секретаріату КМУ.

"У нас запаси цукру більш ніж достатні. Навпаки, ще місяць тому ми не знали, куди його дівати. Зараз для цінової стабільності є всі підстави", – сказав Прем’єр-міністр.

Водночас голова уряду додав, що в держрезерві є достатньо цього продукту, і уряд у будь-який момент готовий зробити інтервенцію на ринок, аби забезпечити цінову стабільність.

При цьому Прем’єр-міністр наголосив, що ціна цукру у 8 грн за кілограм є неприйнятною. Ажіотаж на цей продукт є штучним, він пов’язаний із тим, що люди беруть багато цукру про запас.

"Я вимагаю організувати ярмарки, люди мають бути забезпечені цукром за стабільною ціною приблизно 6 грн за кілограм", – сказав М.Азаров.

У випадку ж, коли торговельні мережі необґрунтовано підвищуватимуть ціни на цукор, до них будуть застосовані найжорсткіші заходи.





Схожі новини
  • Ціна на цукор зросте у другому півріччі маркетингового року
  • Азаров заспокоїв, що в України є достатні запаси валюти та продовольства
  • Прем'єр пообіцяв, що ціни на хліб будуть стабільні, навіть у тих областях, де не вродило
  • М.Азаров не бачить підстав для підвищення ціни на хліб
  • Виробники цукру знизили ціни на нього на вимогу АМКУ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.