Державна служба
України з питань безпечності харчових продуктів за захисту споживачів та
Центр з оцінки ризиків харчового ланцюга Республіки Болгарія підписали
Меморандум про співпрацю щодо незалежної наукової оцінки ризиків у сфері
якості та безпечності харчових продуктів, здоров’я і благополуччя
тварин, здоров’я і захисту рослин.
Меморандум був підписаний у рамках навчальної поїздки спеціалістів Держпродспоживслужби та Мінагрополітики до Болгарії щодо вивчення досвіду роботи болгарських колег.
Меморандум передбачає обмін досвідом та належною практикою в частині оцінки ризиків у сфері політики з безпечності харчових продуктів, налагодження комунікації між установами, а також надання Україні методичної допомоги щодо оцінки ризиків у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.