Аграрний тиждень. Україна
» » Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019
» » Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019

    Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019


    Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019

    Розрахункові залишки цукру на 01.01.2019 оцінюються у 1 435 т, що на 10% менше, ніж на відповідну дату минулого року.

    Про це повідомляє прес-служба Економічного дискусійного клубу.

    Із початку поточного маркетингового сезону (вересень-грудень) було вироблено 1,650 тис. т цукру з буряків, що на 17% менше, ніж у відповідному періоді попереднього сезону, що обумовлено скороченням виробництва цукросировини. Розрахункове внутрішнє споживання цукру за вересень-грудень 2018 року оцінюється в 457 тис. т.

    За оперативними даними митної статистики, за 4 місяці поточного сезону було експортовано 198 тис. т цукру, що на 14% більше, ніж у вересні-грудні 2017 року. Із початку 2018/2019 МР український цукор користується активним попитом у країнах СНД — Узбекистані та Азербайджані.

    Загалом у сезоні 2018/2019 МР пропозиція цукру на ринку очікується в обсязі 2 190 т, попит внутрішнього ринку прогнозується на рівні 1 370 т (з розрахунку 30 кг цукру на особу на рік). За умови забезпечення на кінець маркетингового періоду оптимальних залишків цукру на рівні 320 тис. т, вільний ресурс цукру для можливого експорту у поточному маркетинговому сезоні складатиме 500 тис. т.

    www.ukrsugar.com





    Схожі новини
  • Попит та пропозиція цукру України
  • Перехідні залишки цукру в Україні на 30% вищі минулорічних
  • Запаси цукру зменшились
  • В Україні залишилося 673 тис. тонн цукру
  • Запаси цукру в Україні скоротились

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019


Баланс попиту та пропозиції цукру від Економічного дискусійного клубу на 01.01.2019

Розрахункові залишки цукру на 01.01.2019 оцінюються у 1 435 т, що на 10% менше, ніж на відповідну дату минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Економічного дискусійного клубу.

Із початку поточного маркетингового сезону (вересень-грудень) було вироблено 1,650 тис. т цукру з буряків, що на 17% менше, ніж у відповідному періоді попереднього сезону, що обумовлено скороченням виробництва цукросировини. Розрахункове внутрішнє споживання цукру за вересень-грудень 2018 року оцінюється в 457 тис. т.

За оперативними даними митної статистики, за 4 місяці поточного сезону було експортовано 198 тис. т цукру, що на 14% більше, ніж у вересні-грудні 2017 року. Із початку 2018/2019 МР український цукор користується активним попитом у країнах СНД — Узбекистані та Азербайджані.

Загалом у сезоні 2018/2019 МР пропозиція цукру на ринку очікується в обсязі 2 190 т, попит внутрішнього ринку прогнозується на рівні 1 370 т (з розрахунку 30 кг цукру на особу на рік). За умови забезпечення на кінець маркетингового періоду оптимальних залишків цукру на рівні 320 тис. т, вільний ресурс цукру для можливого експорту у поточному маркетинговому сезоні складатиме 500 тис. т.

www.ukrsugar.com





Схожі новини
  • Попит та пропозиція цукру України
  • Перехідні залишки цукру в Україні на 30% вищі минулорічних
  • Запаси цукру зменшились
  • В Україні залишилося 673 тис. тонн цукру
  • Запаси цукру в Україні скоротились

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.