Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба та Держпраці підписали меморандум про співпрацю
» » Держпродспоживслужба та Держпраці підписали меморандум про співпрацю

Держпродспоживслужба та Держпраці підписали меморандум про співпрацю


Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та Головне управління Держпраці в Житомирській області підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію у сфері детінізації зайнятості та доходів населення.

Від Держпродспоживслужби Меморандум підписав начальник ГУ Держпродспоживслужби Олександ Шпита, від Держпраці - начальника ГУ області Сергій Сечін.

Відповідно до документа, Держпродспоживслужба та Держпраці зобов’язуються обмінюватися інформацією про порушення роботодавцями вимог чинного законодавства про працю та зайнятість населення, проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо застосування законодавчих норм та положень, а також залучати спеціалістів ГУ управління Держпродспоживслужби в Житомирській області до участі у роботі комісій, робочих груп, проведення комплексних заходів державного нагляду.

У ході зустрічі учасники обговорили ряд питань щодо об’єднання зусиль та втілення ефективних форм співпраці між органами щодо реалізації державної політики у сфері державного контролю за додержанням вимог законодавства про працю та зайнятість населення, запобіганню «тіньової» зайнятості та виплати доходів без сплати належних сум податків, зборів, внесків до бюджету та запобігання правопорушень у сфері трудових відносин.

 

consumer.gov.ua





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба і Центр з оцінки ризиків харчового ланцюга Болгарії підписали меморандум про взаємодію
  • У Мінагрополітики обговорили співпрацю у сфері запобігання та протидії корупції
  • Запровадження обов’язкової відеофіксації перевірок суттєво знизить ризик неправомірних дій інспекторів, - Держпродспоживслужба
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки
  • Оголошено конкурси на вакантні посади керівників Головних управлінь Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.