Аграрний тиждень. Україна
» » Біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37%
» » Біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37%

    Біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37%


    https://edition.cnn.com

    У 2019 році біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37% — до 100 тис. т, порівняно з 73 тис. т у 2018 році, повідомив заступник генерального директора компанії.

    Про це повідомляється на Macauhub.

    Луї Жуніор повідомив, що компанія збільшує виробництво з року в рік, відтак, у 2014 році, в перший сезон виробництва цукрової тростини, було вироблено 3 тис. т цукру, наступного року — 25 тис. т, у 2016 році — 52 тис. т та 58 тис. т — у 2017 році. 

    За допомогою чотирьох фасувальних ліній, дві з яких для 50 кг мішків встановлені на головному заводі в провінції Капанда (провінція Маланье) та ще дві для 1 кг і 5 г стіків — в Луанді, Biocom забезпечує 25% від загального обсягу споживання цукру в Анголі (300 тис. т).

    www.ukrsugar.com





    Схожі новини
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 6%
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 26%
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Найсолодші виробники цукру
  • Astarta планує збільшити виробництво цукру в 2016 році до 600 тис. тонн

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37%


https://edition.cnn.com

У 2019 році біоенергетична компанія Анголи Biocom планує збільшити виробництво цукру на 37% — до 100 тис. т, порівняно з 73 тис. т у 2018 році, повідомив заступник генерального директора компанії.

Про це повідомляється на Macauhub.

Луї Жуніор повідомив, що компанія збільшує виробництво з року в рік, відтак, у 2014 році, в перший сезон виробництва цукрової тростини, було вироблено 3 тис. т цукру, наступного року — 25 тис. т, у 2016 році — 52 тис. т та 58 тис. т — у 2017 році. 

За допомогою чотирьох фасувальних ліній, дві з яких для 50 кг мішків встановлені на головному заводі в провінції Капанда (провінція Маланье) та ще дві для 1 кг і 5 г стіків — в Луанді, Biocom забезпечує 25% від загального обсягу споживання цукру в Анголі (300 тис. т).

www.ukrsugar.com





Схожі новини
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 6%
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 26%
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Найсолодші виробники цукру
  • Astarta планує збільшити виробництво цукру в 2016 році до 600 тис. тонн

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.