Про це Agravery.com розповів президент кооперативу Павло Тулба.
За його словами, кооператив стане першим виробникомцього продукту в Україні. Щоправда, найімовірніше, воно піде на експорт, адже моду на цей продукт в Україні ще потрібно формувати.
«На мою думку, невеликий обсяг потребує глибокої переробки і продажів роздрібному покупцю. Дрібний виробник може почати своє крафтове виробництво з елементарного — приміром, покривати горіхи шоколадом, або наповнювати вручну чорнослив, курагу чи інші сухофрукти горіхом — робити подарункову упаковку і продавати і як в Україні, так і за її межами», — додав Павел Тулба.
Докладніше про дієві рекомендації з переробки продукції для фермерів читайте на Agravery.com.
agravery.com