Аграрний тиждень. Україна
» » На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри
» » На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

    На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри


    На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

     Демидівський консервний завод нещодавно презентував новий продукт – чипси “Чічарон”, що продаються під торговою маркою “Дон Бекон”. Особливість продукту в тому, що це не звичайні картопляні чи кукурудзяні чипси. Хрустики виготовляють зі свинячої шкіри. Чічарон – це і є назва шкірок свиней.


     
    Зараз виробники мають лише приблизні прогнози для нового товару, але плани амбітні – зайняти близько 10% ринку чипсів в Україні.
     
    Віктор Корсак, голова ради директорів “VolWest Group”, до якої входить Демидівський консервний завод, розповів про “Чічарон” минулого тижня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків під час лекції “Як розбудувати мультибрендову корпорацію”, що була організована в рамках проекту “Школа свідомого громадянина”, повідомляє rayon.in.ua.
     
    “Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт “Чічарон”. Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку”, – говорить пан Корсак.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Рейтинги експортерів молочки
  • Уряд дасть 300 млн грн на український комбайн
  • Ціни на свинину в Україні зросли на 35-40%
  • Черкащина зменшила виробництво текстилю
  • «Олімп» продав єдиний в Україні завод з глибокої переробки зерна інвесторам з ОАЕ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри


На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

 Демидівський консервний завод нещодавно презентував новий продукт – чипси “Чічарон”, що продаються під торговою маркою “Дон Бекон”. Особливість продукту в тому, що це не звичайні картопляні чи кукурудзяні чипси. Хрустики виготовляють зі свинячої шкіри. Чічарон – це і є назва шкірок свиней.


 
Зараз виробники мають лише приблизні прогнози для нового товару, але плани амбітні – зайняти близько 10% ринку чипсів в Україні.
 
Віктор Корсак, голова ради директорів “VolWest Group”, до якої входить Демидівський консервний завод, розповів про “Чічарон” минулого тижня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків під час лекції “Як розбудувати мультибрендову корпорацію”, що була організована в рамках проекту “Школа свідомого громадянина”, повідомляє rayon.in.ua.
 
“Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт “Чічарон”. Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку”, – говорить пан Корсак.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Рейтинги експортерів молочки
  • Уряд дасть 300 млн грн на український комбайн
  • Ціни на свинину в Україні зросли на 35-40%
  • Черкащина зменшила виробництво текстилю
  • «Олімп» продав єдиний в Україні завод з глибокої переробки зерна інвесторам з ОАЕ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.