Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри
АТУ»Новини»На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

    На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри


    На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

     Демидівський консервний завод нещодавно презентував новий продукт – чипси “Чічарон”, що продаються під торговою маркою “Дон Бекон”. Особливість продукту в тому, що це не звичайні картопляні чи кукурудзяні чипси. Хрустики виготовляють зі свинячої шкіри. Чічарон – це і є назва шкірок свиней.


     
    Зараз виробники мають лише приблизні прогнози для нового товару, але плани амбітні – зайняти близько 10% ринку чипсів в Україні.
     
    Віктор Корсак, голова ради директорів “VolWest Group”, до якої входить Демидівський консервний завод, розповів про “Чічарон” минулого тижня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків під час лекції “Як розбудувати мультибрендову корпорацію”, що була організована в рамках проекту “Школа свідомого громадянина”, повідомляє rayon.in.ua.
     
    “Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт “Чічарон”. Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку”, – говорить пан Корсак.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • «Олімп» продав єдиний в Україні завод з глибокої переробки зерна інвесторам з ОАЕ
  • Уряд дасть 300 млн грн на український комбайн
  • Черкащина зменшила виробництво текстилю
  • Рейтинги експортерів молочки
  • Ціни на свинину в Україні зросли на 35-40%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

12 лютий, Розділ Новини, переглядів 1 736

На Волині виготовляють чипси зі свинячої шкіри

 Демидівський консервний завод нещодавно презентував новий продукт – чипси “Чічарон”, що продаються під торговою маркою “Дон Бекон”. Особливість продукту в тому, що це не звичайні картопляні чи кукурудзяні чипси. Хрустики виготовляють зі свинячої шкіри. Чічарон – це і є назва шкірок свиней.


 
Зараз виробники мають лише приблизні прогнози для нового товару, але плани амбітні – зайняти близько 10% ринку чипсів в Україні.
 
Віктор Корсак, голова ради директорів “VolWest Group”, до якої входить Демидівський консервний завод, розповів про “Чічарон” минулого тижня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків під час лекції “Як розбудувати мультибрендову корпорацію”, що була організована в рамках проекту “Школа свідомого громадянина”, повідомляє rayon.in.ua.
 
“Мають завжди бути бізнеси – знаки запитання, тобто ми не знаємо, що вийде у результаті. Наприклад, ми запускаємо дуже цікавий продукт “Чічарон”. Ми не знаємо, що з нього буде, але хочемо забрати 10 % ринку”, – говорить пан Корсак.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • «Олімп» продав єдиний в Україні завод з глибокої переробки зерна інвесторам з ОАЕ
  • Уряд дасть 300 млн грн на український комбайн
  • Черкащина зменшила виробництво текстилю
  • Рейтинги експортерів молочки
  • Ціни на свинину в Україні зросли на 35-40%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.