Аграрний тиждень. Україна
» » 10 years challenge: трактори тоді і зараз
» » 10 years challenge: трактори тоді і зараз

    10 years challenge: трактори тоді і зараз


    Руслан Оляднічук

    Загальним трендом для всіх виробників тракторної техніки є збільшення потужності двигунів, застосування безступеневих трансмісій, систем оптимізації та узгодження компонентів трактора, високопродуктивної керованої гідравлічної системи, підвищення комфорту умов роботи оператора, заводська підготовка до встановлення систем паралельного і автоматичного водіння та систем телеметрії. Для ефективної реалізації потужності двигуна та збереження ґрунту все частіше стали використовувати гусеничні рушії.

    [b][/b]

    Challenger був першим трактором, який спеціально створений для експлуатації з гумово-армованими гусеницями. Модель MT 875B була оснащена 18,1 літровим двигуном потужністю 577 к.с. Новий флагман МТ 800Е має 12-ти циліндровий двигуном AGCO Power об’ємом 16,8 л. Центр керування трактором (ТМС) об’єднав в собі інноваційний дисплей та ергономічно розташовані органи керування. Оновлена кабіна покращує умови роботи оператора завдяки простому доступу, низькому рівню шуму та чудовій оглядовості. Трактори серії МТ 800Е вже на заводі підготовлені до встановлення системи автоматичного водіння AutoGuide™ та підключення системи телеметрії AgCommand™.

     

     

    Вперше, флагмана компанії Case IH трактор Steiger Quadtrac з унікальною системою гусеничного ходу представлено у 1996 році. Пртягом десятиліть відбувається постійна модернізація тракторів Quadtrac для забезпечення зростаючих вимог аграріїв. Останні моделі серії Quadtrac задають нові стандарти продуктивності. Для роботи з важкими агрегатами в складних умовах потужність двигуна Cursor 13 збільшено до 608 к.с., змонтовано високопродуктивну гідравлічну систему та проведено підготовку до встановлення системи GPS-навігації. Передача потужності на ґрунт з використанням системи гусеничного приводу Quadtrac дозволяє звести до мінімуму пошкодження ґрунту внаслідок впливу від використання важкого устаткування та досягти максимальної врожайності.

     

     

    Трактори компанії Claas серії Xerion — це вдале поєднання сили та інтелекту, універсальності та маневреності. Десять років тому, флагманом була модель Xerion 3800 TRAC VC з потужністю двигуна 344 к.с. та поворотною кабіною. На даний час потужність зросла до 487 к.с. та контролюється системою Claas Power Systems (CPS), яка при потребі забезпечує максимальну потужність, виконує оптимізацію узгодження роботи компонентів трактора між собою та оснащена технологіями для економії палива. Коробка передач ZF-Eccom дозволяє реалізувати безступеневу передачу повної потужності двигунів Perkins на колеса, гарантуючи високу ефективність та комфорт роботи. Чотири колеса однакового розміру та суцільна рама забезпечують підвищену стійкість до навантажень та оптимальне перетворення тяги в тягову потужність. З тракторами Xerion Claas пропонує гнучкі рішення для ISOBUS, систем паралельного водіння та телеметрії.

     

     

    Попередній флагман компанії Deutz-Fahr трактор Agrotron X 720 оснащений двигуном потужністю 250 к.с. Нова 9-та серія, яка представлена 4-ма моделями потужністю від 270 до 340 к.с., дозволила вступити Deutz-Fahr в сегмент високопотужних тракторів. Високий рівень економічності палива як при польових роботах так і при транспортних забезпечує безступенева трансмісія від ZF — Terramatic TMT 32. Трактори 9 серії оснащені потужною гідравлічною системою з закритим контуром та чутливим до навантаження насосом продуктивністю 210 л/хв. Сучасна кабіна MaxiVision Cab II забезпечує максимальну оглядовість та шумоізоляцію. В серійній комплектації передбачена підготовка до встановлення GPS-системи Agrosky та ISOBUS.

     

     

    Трактори JCB Fastrac відмітили свій 25-річний ювілей виходом в світ нового флагмана — моделі Fastrac 8330 з потужністю двигуна від Agco Power 335 к.с. Флагман десятирічної давнини мав лише 252 к.с. та весь «джентельментський» набір для роботи на підвищених транспортних роботах. Оснащення ж нового JCB 8330 двома підресореними мостами, безступеневою трансмісією ML 260 від Agco Fendt та більш ефективними дисковими гальмами з АБС покращили ефективність та керованість руху по автодорогах на швидкості до 70 км/год. Нова кабіна з покращеною оглядовістю і комфортом роботи оснащена сенсорним монітором за допомогою якого можна візуалізувати та налаштувати основні функції, починаючи з режимів руху і закінчуючи режимами роботи шести гідро розподільників.

     

     

    John Deere 9630 оснащувався двигуном 13,55 л з потужністю 525 к.с. та двома типами рушіїв: колісним та двома гумово-армованими гусеницями. Сучасний флагман John Deere 9570RX  має підвищену максимальну потужність до 628 к.с., нову трансмісія е18 з системою керування ефективністю Efficiency Manager, яка сприяє досягненню ще більшої паливної економічності та універсальності. А також, чотири гусениці для передачі великої потужності на грунт через збільшену площу контакту, навіть у порівнянні з тракторами з двома гусеницями або здвоєними колесами. Кабіна CommandView ІІІ нової конструкції стала більш простора та забезпечує кращу оглядовість. Органи керування на консолі CommandARM з сенсорним дисплеєм допомагають оператору досягнути максимальної продуктивності. Передові технології телеметрії та точного землеробства дозволяють контролювати роботу трактора і знаряддя та відслідковувати різноманітні показники продуктивності на одному моніторі.

     

     

    Флагманська серія 8400 від Massey Ferguson була представлена 4-ма моделями з потужністю двигуна від 215 до 290 к.с. та безступеневою трансмісією Dyna-VT. Новий трактор MF 8737 очолив рейтинг тракторів від MF. Потужний 6 циліндровий двигун AGCO Power об'ємом 8,4 з трансмісією Dyna-VT iз функцією динамічного управління трактором (DTM), сучасні системи програмного забезпечення та простора кабіна із оглядом на 3600 - це все що потрібно оператору для виконання будь-яких сільськогосподарських робіт різних рівнів складності. MF 8737 отримав відзнаку "найкращий трактор у світі 2015 року".

     

     

    Попередній флагман оснащувався двигуном потужністю 535 к.с. та колісними рушіями. Нові моделі тракторів New Holland серії T9 стали ще потужніші, комфортніші та зручніші в керуванні. Потужність двигунів Cursor 13 зросла до 608 к.с.. Впровадження системи керування потужністю двигуна дозволяє додатково використовувати до 71 к.с. враховуючи навантаження на трансмісію, гідравлічну систему та ВВП. В допомогу оператору також служить система керування швидкістю руху (GSM), яка забезпечує оптимізацію продуктивності та економічності трактора. Для покращення тягово-зчіпних властивостей та зниження ущільнення ґрунту New Holland пропонує чотири гусеничні рушії SmartTrax™. Всі нові трактори серії Т9 надходять із заводу готовими до роботи з програмним забезпеченням PLM.

     

    Fendt 936, з потужністю двигуна до 366 к.с., зарекомендував себе як високопродуктивний, економічний та комфортний трактор. Але враховуючи підвищений попит на потужну техніку  компанія Fendt презентувала нову 1000-ну серію. Про трактор Fendt 1050 можна сказати - великий, потужний, унікальний. Технологія низьких обертів двигуна Fendt iD працює по принципу економічного оптимуму. Високооб’ємний двигун MAN (12,4 л) з турбонагнітачем VTG забезпечує великий потенціал ефективної потужності при низьких обертах двигуна. Трансмісія Vario та інтелектуальна система повного приводу забезпечує ідеальний розподіл потужності при оптимальній витраті палива. У трактора великі колеса, інтелектуальна система баластування та регулювання тиску в шинах, а також унікальна система повного приводу – все це дозволяє досягнути максимальних тягових характеристик в будь яких умовах. Fendt 1000 Vario оснащений новітнім програмним забезпеченням Fendt Variotronic, яке дозволяє контролювати та налаштовувати основні та допоміжні системи трактора, забезпечуючи простоту експлуатації та надійність всіх систем. Новий Fendt 1000 Vario отримав нагороду «Трактор року-2016».

    фото: trucktrend.comauto.ria.comjecosupply.comtitanmachinery.uawheelsage.orgdeutz-fahr.comtradefarmmachinery.com.aucarsbase.comdewhurstagri.comblog.machinefinder.comdeere.comcarsbase.comint.masseyferguson.comsellfy.comtradefarmmachinery.com.aucarsbase.combizonagro.ru

     

    agravery.com





    Схожі новини
  • ТРАКТОР OPTUM УЖЕ В УКРАЇНІ
  • Гусеничний комбайн New Holland вже в Україні
  • Навчання з систем точного землеробства AFS для дилерської мережі Case IH
  • Рішення Case для європейського агроринку
  • New Holland розробив трактор, що працює на біогазі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

10 years challenge: трактори тоді і зараз


Руслан Оляднічук

Загальним трендом для всіх виробників тракторної техніки є збільшення потужності двигунів, застосування безступеневих трансмісій, систем оптимізації та узгодження компонентів трактора, високопродуктивної керованої гідравлічної системи, підвищення комфорту умов роботи оператора, заводська підготовка до встановлення систем паралельного і автоматичного водіння та систем телеметрії. Для ефективної реалізації потужності двигуна та збереження ґрунту все частіше стали використовувати гусеничні рушії.

[b][/b]

Challenger був першим трактором, який спеціально створений для експлуатації з гумово-армованими гусеницями. Модель MT 875B була оснащена 18,1 літровим двигуном потужністю 577 к.с. Новий флагман МТ 800Е має 12-ти циліндровий двигуном AGCO Power об’ємом 16,8 л. Центр керування трактором (ТМС) об’єднав в собі інноваційний дисплей та ергономічно розташовані органи керування. Оновлена кабіна покращує умови роботи оператора завдяки простому доступу, низькому рівню шуму та чудовій оглядовості. Трактори серії МТ 800Е вже на заводі підготовлені до встановлення системи автоматичного водіння AutoGuide™ та підключення системи телеметрії AgCommand™.

 

 

Вперше, флагмана компанії Case IH трактор Steiger Quadtrac з унікальною системою гусеничного ходу представлено у 1996 році. Пртягом десятиліть відбувається постійна модернізація тракторів Quadtrac для забезпечення зростаючих вимог аграріїв. Останні моделі серії Quadtrac задають нові стандарти продуктивності. Для роботи з важкими агрегатами в складних умовах потужність двигуна Cursor 13 збільшено до 608 к.с., змонтовано високопродуктивну гідравлічну систему та проведено підготовку до встановлення системи GPS-навігації. Передача потужності на ґрунт з використанням системи гусеничного приводу Quadtrac дозволяє звести до мінімуму пошкодження ґрунту внаслідок впливу від використання важкого устаткування та досягти максимальної врожайності.

 

 

Трактори компанії Claas серії Xerion — це вдале поєднання сили та інтелекту, універсальності та маневреності. Десять років тому, флагманом була модель Xerion 3800 TRAC VC з потужністю двигуна 344 к.с. та поворотною кабіною. На даний час потужність зросла до 487 к.с. та контролюється системою Claas Power Systems (CPS), яка при потребі забезпечує максимальну потужність, виконує оптимізацію узгодження роботи компонентів трактора між собою та оснащена технологіями для економії палива. Коробка передач ZF-Eccom дозволяє реалізувати безступеневу передачу повної потужності двигунів Perkins на колеса, гарантуючи високу ефективність та комфорт роботи. Чотири колеса однакового розміру та суцільна рама забезпечують підвищену стійкість до навантажень та оптимальне перетворення тяги в тягову потужність. З тракторами Xerion Claas пропонує гнучкі рішення для ISOBUS, систем паралельного водіння та телеметрії.

 

 

Попередній флагман компанії Deutz-Fahr трактор Agrotron X 720 оснащений двигуном потужністю 250 к.с. Нова 9-та серія, яка представлена 4-ма моделями потужністю від 270 до 340 к.с., дозволила вступити Deutz-Fahr в сегмент високопотужних тракторів. Високий рівень економічності палива як при польових роботах так і при транспортних забезпечує безступенева трансмісія від ZF — Terramatic TMT 32. Трактори 9 серії оснащені потужною гідравлічною системою з закритим контуром та чутливим до навантаження насосом продуктивністю 210 л/хв. Сучасна кабіна MaxiVision Cab II забезпечує максимальну оглядовість та шумоізоляцію. В серійній комплектації передбачена підготовка до встановлення GPS-системи Agrosky та ISOBUS.

 

 

Трактори JCB Fastrac відмітили свій 25-річний ювілей виходом в світ нового флагмана — моделі Fastrac 8330 з потужністю двигуна від Agco Power 335 к.с. Флагман десятирічної давнини мав лише 252 к.с. та весь «джентельментський» набір для роботи на підвищених транспортних роботах. Оснащення ж нового JCB 8330 двома підресореними мостами, безступеневою трансмісією ML 260 від Agco Fendt та більш ефективними дисковими гальмами з АБС покращили ефективність та керованість руху по автодорогах на швидкості до 70 км/год. Нова кабіна з покращеною оглядовістю і комфортом роботи оснащена сенсорним монітором за допомогою якого можна візуалізувати та налаштувати основні функції, починаючи з режимів руху і закінчуючи режимами роботи шести гідро розподільників.

 

 

John Deere 9630 оснащувався двигуном 13,55 л з потужністю 525 к.с. та двома типами рушіїв: колісним та двома гумово-армованими гусеницями. Сучасний флагман John Deere 9570RX  має підвищену максимальну потужність до 628 к.с., нову трансмісія е18 з системою керування ефективністю Efficiency Manager, яка сприяє досягненню ще більшої паливної економічності та універсальності. А також, чотири гусениці для передачі великої потужності на грунт через збільшену площу контакту, навіть у порівнянні з тракторами з двома гусеницями або здвоєними колесами. Кабіна CommandView ІІІ нової конструкції стала більш простора та забезпечує кращу оглядовість. Органи керування на консолі CommandARM з сенсорним дисплеєм допомагають оператору досягнути максимальної продуктивності. Передові технології телеметрії та точного землеробства дозволяють контролювати роботу трактора і знаряддя та відслідковувати різноманітні показники продуктивності на одному моніторі.

 

 

Флагманська серія 8400 від Massey Ferguson була представлена 4-ма моделями з потужністю двигуна від 215 до 290 к.с. та безступеневою трансмісією Dyna-VT. Новий трактор MF 8737 очолив рейтинг тракторів від MF. Потужний 6 циліндровий двигун AGCO Power об'ємом 8,4 з трансмісією Dyna-VT iз функцією динамічного управління трактором (DTM), сучасні системи програмного забезпечення та простора кабіна із оглядом на 3600 - це все що потрібно оператору для виконання будь-яких сільськогосподарських робіт різних рівнів складності. MF 8737 отримав відзнаку "найкращий трактор у світі 2015 року".

 

 

Попередній флагман оснащувався двигуном потужністю 535 к.с. та колісними рушіями. Нові моделі тракторів New Holland серії T9 стали ще потужніші, комфортніші та зручніші в керуванні. Потужність двигунів Cursor 13 зросла до 608 к.с.. Впровадження системи керування потужністю двигуна дозволяє додатково використовувати до 71 к.с. враховуючи навантаження на трансмісію, гідравлічну систему та ВВП. В допомогу оператору також служить система керування швидкістю руху (GSM), яка забезпечує оптимізацію продуктивності та економічності трактора. Для покращення тягово-зчіпних властивостей та зниження ущільнення ґрунту New Holland пропонує чотири гусеничні рушії SmartTrax™. Всі нові трактори серії Т9 надходять із заводу готовими до роботи з програмним забезпеченням PLM.

 

Fendt 936, з потужністю двигуна до 366 к.с., зарекомендував себе як високопродуктивний, економічний та комфортний трактор. Але враховуючи підвищений попит на потужну техніку  компанія Fendt презентувала нову 1000-ну серію. Про трактор Fendt 1050 можна сказати - великий, потужний, унікальний. Технологія низьких обертів двигуна Fendt iD працює по принципу економічного оптимуму. Високооб’ємний двигун MAN (12,4 л) з турбонагнітачем VTG забезпечує великий потенціал ефективної потужності при низьких обертах двигуна. Трансмісія Vario та інтелектуальна система повного приводу забезпечує ідеальний розподіл потужності при оптимальній витраті палива. У трактора великі колеса, інтелектуальна система баластування та регулювання тиску в шинах, а також унікальна система повного приводу – все це дозволяє досягнути максимальних тягових характеристик в будь яких умовах. Fendt 1000 Vario оснащений новітнім програмним забезпеченням Fendt Variotronic, яке дозволяє контролювати та налаштовувати основні та допоміжні системи трактора, забезпечуючи простоту експлуатації та надійність всіх систем. Новий Fendt 1000 Vario отримав нагороду «Трактор року-2016».

фото: trucktrend.comauto.ria.comjecosupply.comtitanmachinery.uawheelsage.orgdeutz-fahr.comtradefarmmachinery.com.aucarsbase.comdewhurstagri.comblog.machinefinder.comdeere.comcarsbase.comint.masseyferguson.comsellfy.comtradefarmmachinery.com.aucarsbase.combizonagro.ru

 

agravery.com





Схожі новини
  • ТРАКТОР OPTUM УЖЕ В УКРАЇНІ
  • Гусеничний комбайн New Holland вже в Україні
  • Навчання з систем точного землеробства AFS для дилерської мережі Case IH
  • Рішення Case для європейського агроринку
  • New Holland розробив трактор, що працює на біогазі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.