Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей
» » Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей

    Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей


    Держпродспоживслужба та Швейцарсько-український проект створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні (SAFOSO) спільно розробили концепцію реалізації Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока у Вінницькій, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях. Про це 26 лютого поточного року повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час семінару з підвищення обізнаності щодо контролю якості та безпечності сирого молока, рамкових умов для забезпечення простежуваності та прозорості.

    Участь у заході також взяв Генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Микола Мороз.

    Володимир Лапа відзначив, що впровадження у рамках даної концепції спеціального модуля системи контролю якості молока у рамках тестування пілотного проекту дозволить і переробникам молока, і підприємствам ознайомлюватися із результатами, які стосуються партій молока, які вони постачають чи закуповують.

    За його словами, це дозволить забезпечити високу якість вхідної сировини.

    Також він відзначив, що наразі відбувається погодження деталей реалізації даного пілотного проекту в різних областях – логістика, доставка зразків.

    Як наголосив Володимир Лапа, за результатами цього пілотного проекту будуть визначатися шляхи впровадження даної системи в національному масштабі.

    Голова Держпродспоживслужби подякував Проекту за пророблену комплексну та системну роботу у напрямку забезпечення якості та безпечності сирого молока: починаючи від нормативно-правових актів та закінчуючи ІТ системами і практичною робото в регіонах.





    Схожі новини
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники молочного бізнесу проаналізували зміни законодавства в галузі
  • ПІЛОТНА ПРОГРАМА КОНТРОЛЮ СИРОГО МОЛОКА
  • Розпочався перший консультативний семінар із впровадження пілотної програми державного контролю сирого молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Держпродспоживслужба та проект Safoso спільно розробили пілотний проект щодо контролю сирого молока на території чотирьох областей


Держпродспоживслужба та Швейцарсько-український проект створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні (SAFOSO) спільно розробили концепцію реалізації Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока у Вінницькій, Миколаївській, Полтавській та Харківській областях. Про це 26 лютого поточного року повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час семінару з підвищення обізнаності щодо контролю якості та безпечності сирого молока, рамкових умов для забезпечення простежуваності та прозорості.

Участь у заході також взяв Генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Мінагрополітики Микола Мороз.

Володимир Лапа відзначив, що впровадження у рамках даної концепції спеціального модуля системи контролю якості молока у рамках тестування пілотного проекту дозволить і переробникам молока, і підприємствам ознайомлюватися із результатами, які стосуються партій молока, які вони постачають чи закуповують.

За його словами, це дозволить забезпечити високу якість вхідної сировини.

Також він відзначив, що наразі відбувається погодження деталей реалізації даного пілотного проекту в різних областях – логістика, доставка зразків.

Як наголосив Володимир Лапа, за результатами цього пілотного проекту будуть визначатися шляхи впровадження даної системи в національному масштабі.

Голова Держпродспоживслужби подякував Проекту за пророблену комплексну та системну роботу у напрямку забезпечення якості та безпечності сирого молока: починаючи від нормативно-правових актів та закінчуючи ІТ системами і практичною робото в регіонах.





Схожі новини
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники молочного бізнесу проаналізували зміни законодавства в галузі
  • ПІЛОТНА ПРОГРАМА КОНТРОЛЮ СИРОГО МОЛОКА
  • Розпочався перший консультативний семінар із впровадження пілотної програми державного контролю сирого молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.