Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР
» » На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР

    На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР


    На Чернігівщині Головне управління Держпродспоживслужби області провело семінар для суб'єктів господарювання, підприємств та організацій щодо впровадження системи НАССР у вітчизняних реаліях.

    Захід був організований спільно з Асоціацією з інтеграції НАССР, за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області.

    «Ми прагнемо бути корисними і усіляко допомагати розвитку нашого бізнесу. Держпродспоживслужба покликана робити все, щоб бізнес заробляв гроші без шкоди для здоров’я населенню. Особливо, коли мова йде про виробництво харчових продуктів. І такі семінари – яскравий приклад прозорості й відкритості нашої політики», - зазначив у ході заходу начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

    Семінар був проведений на безкоштовній основі. Учасники обговорили основні проблеми, з якими стикаються сьогодні виробники харчових продуктів.

    Атмосферу відкритості і доступності допомогли створити яскраві і цікаві тренери, серед яких тренер-консультант Асоціації з інтеграції НАССР Руслан Петренко, експерт з  харчового законодавства Наталія Пухальська та інші.

    Руслан Петренко порадив виробникам запам’ятати таку разшифровку іноземної абревіатури: НАССР – це наша адаптована система санітарної роботи. Суть її у тому, що виробник має максимально і самостійно розібратись у основних принципах санітарної роботи і зрозуміти що він і тільки він несе відповідальність за санітарний стан виробництва та якість продуктів, які випускає на ринок.

    Для тих, хто не зміг відвідати семінар – на сторінці Головного управління на Фейсбук доступні відео з лекцій ключових тренерів. Для отримання матеріалів семінару можна звернутися до сторінки Головного управління на Фейсбук.





    Схожі новини
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники молочного бізнесу проаналізували зміни законодавства в галузі
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • Великий комплекс для зберігання зерна здали в експлуатацію на Чернігівщині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Чернігівщині відбулися навчання щодо впровадження системи НАССР


На Чернігівщині Головне управління Держпродспоживслужби області провело семінар для суб'єктів господарювання, підприємств та організацій щодо впровадження системи НАССР у вітчизняних реаліях.

Захід був організований спільно з Асоціацією з інтеграції НАССР, за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області.

«Ми прагнемо бути корисними і усіляко допомагати розвитку нашого бізнесу. Держпродспоживслужба покликана робити все, щоб бізнес заробляв гроші без шкоди для здоров’я населенню. Особливо, коли мова йде про виробництво харчових продуктів. І такі семінари – яскравий приклад прозорості й відкритості нашої політики», - зазначив у ході заходу начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

Семінар був проведений на безкоштовній основі. Учасники обговорили основні проблеми, з якими стикаються сьогодні виробники харчових продуктів.

Атмосферу відкритості і доступності допомогли створити яскраві і цікаві тренери, серед яких тренер-консультант Асоціації з інтеграції НАССР Руслан Петренко, експерт з  харчового законодавства Наталія Пухальська та інші.

Руслан Петренко порадив виробникам запам’ятати таку разшифровку іноземної абревіатури: НАССР – це наша адаптована система санітарної роботи. Суть її у тому, що виробник має максимально і самостійно розібратись у основних принципах санітарної роботи і зрозуміти що він і тільки він несе відповідальність за санітарний стан виробництва та якість продуктів, які випускає на ринок.

Для тих, хто не зміг відвідати семінар – на сторінці Головного управління на Фейсбук доступні відео з лекцій ключових тренерів. Для отримання матеріалів семінару можна звернутися до сторінки Головного управління на Фейсбук.





Схожі новини
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР
  • Фахівці Держпродспоживслужби та представники молочного бізнесу проаналізували зміни законодавства в галузі
  • Фахівці українських елеваторів вивчають систему HACCP
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР
  • Великий комплекс для зберігання зерна здали в експлуатацію на Чернігівщині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.