Аграрний тиждень. Україна
» » Крупи кус-кус і булгур стають все більш популярні в Україні
» » Крупи кус-кус і булгур стають все більш популярні в Україні

Крупи кус-кус і булгур стають все більш популярні в Україні


Про це йдеться у дослідженні компанії Kleffmann Group пише agrotimes.net.

Зокрема, в 2010 році імпорт булгура був на рівні 23 тонн, а в 2017 році цей обсяг зріс у 107 разів — до 2,47 тис. тонн.

Імпорт кус-кусу не настільки рвучко, але також відчутно зріс — у 36 разів: з 22 тонн у 2010 році до 788 тонн у 2017 році.

Батат у 2010 році Україна взагалі не імпортувала, а в 2017 році його поставки з-за кордону  становили 44 тонни.

Разом з тим, в українських домогосподарствах скорочується споживання картоплі і продуктів, вироблених із неї. Так, якщо у 2010 році на одну людину припадало 7,7 кг картоплі на місяць, то в 2017 році ця цифра становила вже6,4 кг.

Нагадаємо, експерти розповіли про сучасні методи виробництва круп.

agravery.com





Схожі новини
  • Об'єм експорту м'яса птиці може досягти рекордних 290 тис. тонн., - прогноз
  • Україна споживає у 5,6 разів більше імпортної картоплі
  • Українці вдвічі частіше почали їсти червону ікру
  • У минулому році Україна наростила експорт овочів на 20% та зменшила імпорт на 40%
  • Споживання молокопродуктів зменшилося до 204,9 кг на душу населення в 2011

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.