Аграрний тиждень. Україна
» » Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів
» » Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів

Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів


6 березня поточного року Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та представники Адміністрації Республіки Словенія з безпечності харчових продуктів, ветеринарії та захисту рослин обговорили ряд питань двостороннього співробітництва між Україною та Республікою Словенія в сфері ветеринарії.

Участь у заході взяли Перший заступник Голови Держпродспоживслужби Андрій Жук та начальник Управління міжнародного співробітництва Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, Генеральний директор Адміністрації Республіки Словенія з безпечності харчових продуктів, ветеринарії та захисту рослин Янец Поседі, директор Інспекції з безпечності харчових продуктів, ветеринарії та захисту рослин Андрея Біжак, начальник відділення міжнародних справ Адміністрації Республіки Словенія з безпечності харчових продуктів, ветеринарії та захисту рослин Уршка Галйот та інші.

Українська сторона ознайомила представників компетентного органу Словенії із структурою та напрямками роботи Держпродспоживслужби, її територіальних органів та мережі лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи. Зокрема, учасники проаналізували основні засади ветеринарного та фітосанітарного законодавства в Україні, системою реєстрації ветеринарних препаратів та ряд питань здійснення санітарних та фітосанітарних заходів у нашій державі.

Словенська сторона, зі свого боку, ознайомила присутніх із структурою і напрямками роботи Адміністрації Республіки Словенія з безпечності харчових продуктів, ветеринарії та захисту рослин.

Також учасники визначили ряд пріоритетних напрямків для подальшої співпраці між компетентними органами.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба та ЄБА обговорили актуальні питання ветеринарної галузі
  • Україна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарії
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження
  • Держпродспоживслужба поглиблює співпрацю з ВООЗ та ФАО
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.