Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба поглиблює співпрацю з ВООЗ та ФАО
» » Держпродспоживслужба поглиблює співпрацю з ВООЗ та ФАО

Держпродспоживслужба поглиблює співпрацю з ВООЗ та ФАО


Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів поглиблює співпрацю із Всесвітньої організації охорони здоров’я та Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН. Про це сторони домовилися під час спільної зустрічі, яка відбулася сьогодні, 13 лютого.

Участь у заході взяли Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, представник ВООЗ та Глава Бюро ВООЗ в Україні доктор Марте Еверард, координатор програм розвитку ФАО (Україна) Михайло Малков та інші.

Учасники зустрічі домовилися посилити прямий зв'язок між Держпродспоживслужбою та Світовою організацією охорони здоров'я, запровадити систематичні зустрічі із актуальних питань.

Сторони обговорили основні завдання Служби та виклики, які стоять перед нею у галузі безпечності харчових продуктів та санітарного благополуччя населення, удосконалення української нормативно-правової бази у галузі безпечності продуктів харчування та ветеринарії.

Присутні проаналізували використання програмного забезпечення в роботі Служби та перспективи його удосконалення з метою відповідності європейським вимогам.

Володимир Лапа наголосив, що формування нового шляху співпраці Держпродспоживслужби, ВООЗ та ФАО допоможе ефективніше реагувати на виклики, які постають перед Службою та прискорити процеси адаптації вітчизняних вимог до європейських норм.


//www.consumer.gov.ua






Схожі новини
  • Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • Удосконалення реєстрації ветпрепаратів
  • Фінансування Держпродспоживслужби затверджено
  • Укрпродукцію птахівництва від виходу на євроринок відділяють формальні процедури

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.