Потужність заводу з перероблення молока становить 5 тонн/зміна, пише day.kyiv.ua.
Наразі підприємстві виробляє шість видів молочної продукції (молоко, ряжанку, сметану та кефір різної жирності). У майбутньому асортимент доповнять йогуртами, маслом, м’якими сирами та бринзою.
За словами директора Villa Milk Віталія Істратова, вся продукція на заводі виготовляється за унікальною технологією – в термостатний спосіб, який передбачає, що процес сквашування і дозрівання кисломолочної продукції відбувається безпосередньо в тій тарі, в які вона реалізується в магазині.
«При термостатному способі виробництва готовий кисломолочний продукт є більш привабливим за зовнішнім виглядом: завдяки щільному згустку має непорушену структуру та насичений смак, що є перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва», – зауважив він.
Villa Milk має завершений цикл виробництва – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання.
На заводі впровадили систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000.
agravery.com