Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині відкрили молокопереробний завод
» » На Вінниччині відкрили молокопереробний завод

    На Вінниччині відкрили молокопереробний завод


    Потужність заводу з перероблення молока становить 5 тонн/зміна, пише day.kyiv.ua.

    Наразі підприємстві виробляє шість видів молочної продукції (молоко, ряжанку, сметану та кефір різної жирності). У майбутньому асортимент доповнять йогуртами, маслом, м’якими сирами та бринзою.

    За словами директора Villa Milk Віталія Істратова, вся продукція на заводі виготовляється за унікальною технологією – в термостатний спосіб, який передбачає, що процес сквашування і дозрівання кисломолочної продукції відбувається безпосередньо в тій тарі, в які вона реалізується в магазині.

    «При термостатному способі виробництва готовий кисломолочний продукт є більш привабливим за зовнішнім виглядом: завдяки щільному згустку має непорушену структуру та насичений смак, що є перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва», – зауважив він.

    Villa Milk має завершений цикл виробництва – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання.

    На заводі впровадили систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000.

    agravery.com





    Схожі новини
  • На Волині відкрили першу органічну сироварню
  • Нові заводи
  • На Буковині відновила роботу «Путильська молочарня»
  • У Криму відкрили завод з виробництва молочної продукції
  • Вінницький міськмолокозавод призупинив виробництво до весни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Вінниччині відкрили молокопереробний завод


Потужність заводу з перероблення молока становить 5 тонн/зміна, пише day.kyiv.ua.

Наразі підприємстві виробляє шість видів молочної продукції (молоко, ряжанку, сметану та кефір різної жирності). У майбутньому асортимент доповнять йогуртами, маслом, м’якими сирами та бринзою.

За словами директора Villa Milk Віталія Істратова, вся продукція на заводі виготовляється за унікальною технологією – в термостатний спосіб, який передбачає, що процес сквашування і дозрівання кисломолочної продукції відбувається безпосередньо в тій тарі, в які вона реалізується в магазині.

«При термостатному способі виробництва готовий кисломолочний продукт є більш привабливим за зовнішнім виглядом: завдяки щільному згустку має непорушену структуру та насичений смак, що є перевагою в порівнянні з резервуарним способом виробництва», – зауважив він.

Villa Milk має завершений цикл виробництва – від вирощування кормів, утримання поголів’я молочного стада до переробки молочної сировини та виробництва кінцевого продукту споживання.

На заводі впровадили систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000.

agravery.com





Схожі новини
  • На Волині відкрили першу органічну сироварню
  • Нові заводи
  • На Буковині відновила роботу «Путильська молочарня»
  • У Криму відкрили завод з виробництва молочної продукції
  • Вінницький міськмолокозавод призупинив виробництво до весни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.