Про це заявив голова правління Київського маргаринового заводу Юрій Євенко, повідомиляє apk-inform.com.
За його словами, введення в експлуатацію другої виробничої лінії дозволить підприємству в два рази збільшити обсяги виробництва харчових жирів, які використовуються для молочної та кондитерської промисловості.
Таким чином підприємство отримує можливості збільшити поставки продукції в сегменті b2b з 50% до 70%.
«Зараз ми можемо виробляти 100 тонн/добу наливних жирів і маргаринів і 20 тонн/добу фасованих маргаринів. Ці два виробничих процесу обслуговує одна лінія. Завдяки покупці додаткового обладнання, ми розмежовуємо ці два процеси і в два рази збільшуємо виробництво», — сказав Євенко.
Нагадаємо, ПрАТ «Київський маргариновий завод» у 2018 році виготовило 17 тис. тонн продукції всіх видів на загальну суму 595,92 млн грн, що в грошовому еквіваленті на 13,5% перевищує показник 2017 року.
agravery.com