Аграрний тиждень. Україна
» » На Франківщині спеціалісти Держпродспоживслужби провели практикум для курсантів
» » На Франківщині спеціалісти Держпродспоживслужби провели практикум для курсантів

На Франківщині спеціалісти Держпродспоживслужби провели практикум для курсантів



19 березня 2019 року на запрошення деканату прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ (НАВС), спеціалісти Головного управління  Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області поділилися практичним досвідом з реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів.

У заході взяли участь начальник та спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління області, викладачі та курсанти Прикарпатського факультету НАВС.

У ході проведеної зустрічі окреслені основні права споживачів, обговорені питання формування та реалізації державної політики у сфері захисту прав споживачів і вплив державного ринкового нагляду на захист прав споживачів в Україні.

Увагу присутніх було акцентовано на громадській свідомості, суспільній активності та непохитності в своїх позиціях відстоювання людської гідності та споживчих прав.

Також було наголошено на тому, що керуючись правом вибору, споживач здатний впливати на стан ринку, підтримувати доброякісну продукцію та її виробників, ігноруючи при цьому сумнівну та ризиковану продукцію.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо захисту споживачів і реклами
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.