Аграрний тиждень. Україна
» » На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
» » На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»

На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»


21 березня 2019 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини провели семінар-навчання на тему «Проведення протиепізоотичних заходів, виписка ветеринарних документів згідно інтегрованої системи».

 У семінар-навчанні взяли участь представники Чернівецької міської та районних державних лікарень ветеринарної медицини, завідувачі дільничних лікарень, дільниць та пунктів ветеринарної медицини Буковини.    

Спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини поінформували присутніх про особливо небезпечні інфекційні захворювання свиней та птиці, проаналізували шляхи і механізми виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних  і паразитарних хвороб тварин у Чернівецькій області на 2019 рік та введення цієї інформації в «Єдину інформаційну систему проведення протиепізоотичних заходів».

Керівник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк проаналізував стан видачі ветеринарних документів спеціалістами державних установ ветеринарної медицини та ознайомив присутніх з порядком видачі ветеринарних документів через електронний реєстр.

Керівникам районних та Чернівецької міської державних лікарень ветеринарної медицини дано доручення в найкоротші терміни розпочати роботу в  «Єдиному державному  реєстрі ветеринарних документів».





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба та Національна поліція Херсонщини спільно протидіють незаконній стихійній торгівлі
  • Держпродспоживслужба та ЄБА обговорили актуальні питання ветеринарної галузі
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні
  • Україна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарії
  • На Буковині відбувся семінар щодо ветеринарно-санітарних вимог на птахівничих господарствах

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.