Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині обговорили питання порядку здійснення державного ринкового нагляду
» » На Полтавщині обговорили питання порядку здійснення державного ринкового нагляду

На Полтавщині обговорили питання порядку здійснення державного ринкового нагляду


28 березня 2019 року на базі ДП «Український науково-дослідний Інститут Вагонобудування» в м. Кременчук Полтавської області відбувся семінар щодо здійснення державного ринкового нагляду.

У семінарі взяли участь фахівці з ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, головних управлінь Держпраці у Харківській, Сумській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях, Державної екологічної інспекції Центрального округу.

Представники управлінь в Полтавській області ознайомили присутніх із порядком проведення контрольних заходів з ринкового нагляду, навели приклади судової практики, ознайомили з порядком відбору зразків продукції для дослідження її якості.

Учасники також розглянули основні вимоги технічних регламентів, що застосовуються до продукції, та правові аспектах при здійсненні перевірок. Семінар проходив у форматі активного діалогу, учасники обмінялися досвідом та обговорили можливі шляхи вдосконалення процедури здійснення державного ринкового нагляду та контролю за нехарчовою продукцією.





Схожі новини
  • На Полтавщні фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання здійснення ринкового нагляду
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Чернігівщині відбувся семінар щодо інновацій у виробництві сільськогосподарської продукції
  • Держпродспоживслужба приєдналася до повномасштабної роботи Інформаційних систем ринкового нагляду

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.