Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
» » Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі

Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі



На Тернопільщині представники Держпродспоживслужби, місцевої влади, громадськість, батьки, учні та педагоги обговорили питання організації здорового харчування в школі

Від Держпродспоживслужби у зустрічі взяли участь Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець та керівники профільних напрямків.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець розповів присутнім про функції Держпродспоживслужби, наголосивши на важливості вимог щодо безпечності харчових продуктів та дотримання санітарно-гігієнічних норм в шкільних їдальнях.

Окрема увага була приділена нормативно-правовим актам, якими необхідно  керуватись при організації харчування дітей у дошкільних та навчальних закладах, та відповідальність керівництва навчальних закладів у разі виявлення порушень в організації харчування, при виникненні кишкових інфекцій чи отруєнь.

Представники Держпродспоживслужби  поінформували учасників заходу про те, що у разі виявлення порушення вимог щодо безпечності харчових продуктів чи порушень дотримання санітарно-гігієнічних норм в шкільних їдальнях потрібно негайно повідомляти про такі випадки до Держпродспоживслужби. Вчасне повідомлення про порушення дозволить оперативно вжити відповідних заходів з метою недопущення негативних наслідківдля життя та здоров’я дітей.

          Також вирішено провести у найкоротші терміни семінару щодо організації здорового харчування учнів з представниками освіти, керівниками навчальних закладів міста, учнями та підприємцями, які надають послуги по харчуванню школярів.





Схожі новини
  • На Вінниччині освітяни та Держпродспоживслужба обговорили медичне обслуговування школярів
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження
  • Україна-Казахстан:шляхи співпраці у сфері фітосанітарної безпеки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.