Аграрний тиждень. Україна
» » На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування
» » На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

На Івано-Франківщині пройшли навчання для спеціалістів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування


17 квітня 2019 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської ОДА  провели  семінар-навчання на тему «Реалізація державної політики з питань захисту прав споживачів» для представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Захід був спрямований на підвищення рівня професійної компетентності працівників відповідальних за роботу у сфері захисту прав споживачів, їх взаємодію з консультаційними центрами, які працюють при районних та міських управліннях і відділах ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

У ході навчання учасники обговорили основні аспекти законодавства про захист прав споживачів, безпечність та якість харчових продуктів, питання впливу суб’єктів споживчої політики на ефективність системи захисту споживачів в Україні та ролі ринкового нагляду.

Учасники також обговорили питання про реалізацію ініціативи ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області щодо інформаційного забезпечення споживачів про небезпечну продукцію.

Також увагу присутніх було акцентовано  на  основних нормах та порядку здійснення метрологічного нагляду, повноваженнях Держпродспоживслужби у сфері контролю за дотриманням законодавства про рекламу та антитютюнового законодавства.





Схожі новини
  • На Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • 19.04.2019 на Івано-Франківщині обговорять питання організації роботи ринків та захисту прав споживачів при купівлі товарів на ринках
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.