Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині обговорили питання взаємодії державних територіальних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду
» » На Херсонщині обговорили питання взаємодії державних територіальних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду

На Херсонщині обговорили питання взаємодії державних територіальних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду


У квітні 2019 року за ініціативи Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбулося засідання  круглого столу на якому обговорили питання взаємодії між державними  органами, які здійснюють контроль у сфері  ринкового нагляду.

У заході взяли участь представники територіальних органів у Херсонській області  Державної служби з питань праці, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державної екологічної інспекції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, митниці та Державної фіскальної служби.

Фахівці Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області поділилися досвідом роботи в системах оперативного сповіщення про продукцію, що становить серйозний ризик, та розповіли про роботу в національній інформаційній системі ринкового нагляду в цілому.

Учасники заходу  зупинилися на  питанні покращення взаємодії різних служб  ринкового нагляду в рамках впровадження інформаційної системи ринкового нагляду.

Також було обговорено порядок здійснення заходів державного нагляду, проблемні питання практичної діяльності та обмін досвідом щодо дослідження характеристик нехарчової продукції.

За підсумками круглого столу учасники домовилися в подальшому посилювати взаємовідносини між державними  органами, які здійснюють контроль у сфері  ринкового нагляду.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба приєдналася до повномасштабної роботи Інформаційних систем ринкового нагляду
  • В областях створено управління Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.