24 квітня 2019 року за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" в рамках проекту "Громадська Синергія" відбувся семінар з питань якості і безпечності виробництва та обігу харчової продукції.
Участь у семінарі взяли перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан, представники ГУ Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, представники Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА, оператори ринку, які займаються виробництвом харчової продукції, та інші зацікавлені особи.
Під час семінару були розглянуті питання продовольчої безпеки в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами Європейського Союзу та обговорені основні аспекти взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю).
Усі присутні отримали пам'ятки та матеріали з визнаними стандартами харчової безпеки та переліком необхідних нормативних документів у сфері безпечності харчових продуктів.