Аграрний тиждень. Україна
» » У Вінниці Держпродспоживслужба та оператори ринку обговорили питання безпечності виробництва харчової продукції
» » У Вінниці Держпродспоживслужба та оператори ринку обговорили питання безпечності виробництва харчової продукції

У Вінниці Держпродспоживслужба та оператори ринку обговорили питання безпечності виробництва харчової продукції


24 квітня 2019 року за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" в рамках проекту "Громадська Синергія" відбувся семінар з питань якості і безпечності виробництва та обігу харчової продукції.

Участь у семінарі взяли перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан, представники ГУ Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, представники Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА, оператори ринку, які займаються виробництвом харчової продукції, та інші зацікавлені особи.

Під час семінару були розглянуті питання продовольчої безпеки в умовах гармонізації українського харчового законодавства з вимогами Європейського Союзу та обговорені основні аспекти взаємодії в процедурах державного нагляду (контролю).

Усі присутні отримали пам'ятки та матеріали з визнаними стандартами харчової безпеки та переліком необхідних нормативних документів у сфері безпечності харчових продуктів.





Схожі новини
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • На Волині обговорили вимоги харчового законодавства щодо поводження з харчовими продуктами
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Держпродспоживслужба та ЄБА обговорили актуальні питання ветеринарної галузі
  • Оператори харчової промисловості до кінця 2019 року мають впровадити систему НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.