Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину
АТУ»Новини»Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину

    Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину


    У зв’язку з тим, що вітчизняне свинарство стало об’єктом інформаційної «гри», яка нищить репутацію галузі в очах споживачів і дискредитує національну систему контролю, Асоціація «Свинарі України», учасники якої забезпечують 40% промислової свинини, організовує прес-конференцію для публічного обговорення питання якості продукції, яку споживають українці, та фактів щодо виробництва й контрабанди свинини в Україну.


    «Некомпетентність та особисті інтереси зацікавлених сторін шкодять вітчизняним виробникам. Споживача переконують, що він годує дітей неякісним зараженим контрабандним м’ясом. Платить зі свого гаманця за технологічні помилки свинарів. Купує продукт, вироблений шляхом відкатів, корупції та сірих схем. Цьому треба публічно покласти край! З цією метою Асоціація «Свинарі України» об’єднає представників бізнесу і компетентних відомств, щоб обговорити реальний стан справ і спростувати неправдиві заяви», — коментують в АСУ.

    Прес-конференцію «Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину, яку споживають українці» заплановано на 15 травня.

    Джерело: Pigua.info





    Схожі новини
  • Як знизити собівартість виробництва розкажуть експерти в ході Конгресу «Прибуткове свинарство»
  • Африканська чума свиней проблема всіх, хто працює на ринку
  • Свинарі і м’ясопереробники можуть підписати Меморандум
  • Конгрес «Прибуткове свинарство» = (знання + досвід)
  • На свинарів чекають зміни у підходах до використання антибіотиків

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину

02 травень, Розділ Новини, переглядів 3 342

У зв’язку з тим, що вітчизняне свинарство стало об’єктом інформаційної «гри», яка нищить репутацію галузі в очах споживачів і дискредитує національну систему контролю, Асоціація «Свинарі України», учасники якої забезпечують 40% промислової свинини, організовує прес-конференцію для публічного обговорення питання якості продукції, яку споживають українці, та фактів щодо виробництва й контрабанди свинини в Україну.


«Некомпетентність та особисті інтереси зацікавлених сторін шкодять вітчизняним виробникам. Споживача переконують, що він годує дітей неякісним зараженим контрабандним м’ясом. Платить зі свого гаманця за технологічні помилки свинарів. Купує продукт, вироблений шляхом відкатів, корупції та сірих схем. Цьому треба публічно покласти край! З цією метою Асоціація «Свинарі України» об’єднає представників бізнесу і компетентних відомств, щоб обговорити реальний стан справ і спростувати неправдиві заяви», — коментують в АСУ.

Прес-конференцію «Правда та неправда про вітчизняне свинарство і свинину, яку споживають українці» заплановано на 15 травня.

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • Як знизити собівартість виробництва розкажуть експерти в ході Конгресу «Прибуткове свинарство»
  • Африканська чума свиней проблема всіх, хто працює на ринку
  • Свинарі і м’ясопереробники можуть підписати Меморандум
  • Конгрес «Прибуткове свинарство» = (знання + досвід)
  • На свинарів чекають зміни у підходах до використання антибіотиків

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.