Аграрний тиждень. Україна
» » У Держпродспоживслужбі привітали ветеранів з Днем пам'яті і примирення та Днем Перемоги
» » У Держпродспоживслужбі привітали ветеранів з Днем пам'яті і примирення та Днем Перемоги

У Держпродспоживслужбі привітали ветеранів з Днем пам'яті і примирення та Днем Перемоги




06 травня 2019 року з нагоди Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні ветерани отримали поздоровлення від керівництва Мінагрополітики та Держпродспоживслужби.

Урочисте вшанування учасників бойових дій, учасників війни, ветеранів праці розпочалося святковим концертом в Мінагрополітики. Участь в урочистостях взяли в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, заступник Міністра Олена Ковальова, заступник Міністра Віктор Шеремета, заступник Міністра Володимир Топчій, Державний секретар Мінагрополітики Владислав Андронов, представники міністерства.

Ветеранам були вручені нагороди та почесні пам’ятні відзнаки.

Окремо ветеранів від імені Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів привітав Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа. У приміщенні Держпродспоживслужби відбулася традиційна зустріч із ветеранами, під час якої вони отримали вітання та мали нагоду поспілкуватися з представниками трудового колективу центрального апарату Служби.

Під час зустрічі Володимир Лапа порядкував кожному ветеранові мужність, відвагу, терпіння і за всі випробування, які їм довелося пройти у ці складні часи, та побажав усім довголіття, оптимізму, здоров'я та миру.





Схожі новини
  • Володимир Лапа та бізнес обговорили актуальні питання зернової галузі
  • Бізнес, Мінагрополітики та Держпродспоживслужба обговорили хід адаптації вітчизняного харчового законодавства до норм ЄС
  • Логістичний штаб працюватиме над довгостроковою стратегією розвитку АПК — Трофімцева
  • Володимир Лапа та трудовий колектив Держпродспоживслужби Києва підбили підсумки 2018 року
  • МІНАГРОПОЛІТИКИ ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ В ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.