Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Володимир Лапа та трудовий колектив Держпродспоживслужби Києва підбили підсумки 2018 року
АТУ»Новини»Володимир Лапа та трудовий колектив Держпродспоживслужби Києва підбили підсумки 2018 року

Володимир Лапа та трудовий колектив Держпродспоживслужби Києва підбили підсумки 2018 року

18 лютий, Розділ Новини, переглядів 3 772

14 лютого 2019 року Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа у ході колегії Головного управління Держпродспоживслужби в м.Києві за підсумками 2018 року зустрівся з трудовим колективом. У ході зустрічі учасники підбили підсумки минулого року та окреслили завдання на поточний рік.

Також у зустрічі взяли участь начальник ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Олег Рубан, заступник директора з наукового забезпечення керівництва випробувальним центром ДНДІЛДВСЕ Тетяна Гаркавенко, представники КМДА, громадськості та інші.

Володимир Лапа відзначив важливість дотримання методології відбору зразків продукції для лабораторних досліджень. За його словами, відбір двох зразків забезпечить можливість проведення референс-досліджень у разі виникнення спірних ситуацій.

Окрема увага була зосереджена на якісному кадровому забезпеченні, роботі інспекторів, працівників державних лікарень і лабораторій ветеринарної медицини тощо.

Голова Держпродспоживслужби ознайомив присутніх про перспективи затвердження нового порядку формування тарифів на ветеринарні послуги, що надаються державними установами ветеринарної медицини, який не змінювався із 2009 року.

Під час зустрічі обговорювалася ситуація із дотриманням прав споживачів, зокрема, при наданні послуг ЖКГ. Також Володимир Лапа відзначив важливість співпраці із органами місцевого самоврядування, громадськості з метою спільного вирішення питань в різних сферах дотримання прав споживачів.

«Робота ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві, як в мегаполісі, де сконцентровані мільйони споживачів є надзвичайно важливою та репрезентативною із точки зору результатів роботи фахівців Служби, які проектуються на всю територію України», - наголосив Голова Держпродспоживслужби.





Схожі новини
  • Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа
  • Держпродспоживслужба поглиблює співпрацю з ВООЗ та ФАО
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • В Україні розпочала роботу місія КСА з оцінки системи контролю за вирощуванням живої ВРХ та ДРХ
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.