Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащині оштрафували підприємство, яке перешкоджало плановій перевірці Держпродспоживслужби
» » На Черкащині оштрафували підприємство, яке перешкоджало плановій перевірці Держпродспоживслужби

На Черкащині оштрафували підприємство, яке перешкоджало плановій перевірці Держпродспоживслужби


Понад 37 тисяч гривень було стягнуто з підприємства, що займається реалізацією харчових продуктів, на Черкащині за порушення законодавства про харчові продукти та корми. Наприкінці минулого року під час планової перевірки державних інспекторів Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області не пустили на підприємство для виконання своїх обов’язків. 

Цим суб’єкт господарювання порушив  вимоги законів  України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти,  корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

Перешкоджання представника підприємства роботі державних інспекторів було зафіксовано на відеокамеру. За даним фактом складено протокол  та винесено постанову про стягнення штрафу.

Боржник упродовж встановленого законодавством строку дану постанову не виконав. Фахівці органів державної виконавчої служби стягнули на користь держави у примусовому порядку 37230 грн.     





Схожі новини
  • На Кіровоградщині підприємець сплатив понад 40 тис. грн за порушення вимог законодавства до безпечності харчових продуктів
  • За порушення законодавства в сфері безпечності харчових продуктів рибопереробне підприємство притягнуто до відповідальності
  • Заходи з виявлення, вилучення та відкликання з обігу масла стосуються лише фальсифікату - Держпродспоживслужба
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження
  • Змінено національну систему контролю виробництва та обігу харчових продуктів у відповідності із вимогами ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.