Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області в ході планової перевірки рибопереробного підприємства, розташованого в Кіровоградському районі, виявили низку порушень вимог законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.
Зокрема, на виробництві було порушено гігієнічні вимоги, виявлено наявність зустрічних та перехресних потоків сировини та готової продукції, що може призвести до її забруднення. Також було зафіксоване порушення в частині дотримання температурного режиму зберігання готової продукції, що створює ризик розмноження патогенних мікроорганізмів.
За виявлені в ході перевірки порушення суб’єкт господарювання притягнений до адміністративної відповідальності у вигляду штрафу на суму 25 038 грн, який був оператором ринку сплачений.
Крім того, було складено припис про усунення виявлених порушень.