Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба та Єврокомісія обговорили поточні питання двостороннього співробітництва в частині СФЗ
» » Держпродспоживслужба та Єврокомісія обговорили поточні питання двостороннього співробітництва в частині СФЗ

Держпродспоживслужба та Єврокомісія обговорили поточні питання двостороннього співробітництва в частині СФЗ


23 травня поточного року відбулася чергова відеоконференція керівництва Держпродспоживслужби з представниками Європейської Комісії, Представництва ЄС в Україні щодо поточних питань двостороннього співробітництва у сфері санітарних та фітосанітарних заходів.

Участь у зустрічі взяли Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, заступник Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, заступник Директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарії Держпродспоживслужби Артем Саєнко, генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції Міністерство аграрної політики та продовольства України Микола Мороз та заступник начальника Управління міжнародного співробітництва Олена Курята.

Присутні також розглянули ряд питань стосовно двосторонньої торгівлі харчовими продуктами, питання визнання регіоналізації щодо інфекційний хвороб тварин та зміни до порядку переміщення вантажів з урахуванням вступу в дію нового законодавства ЄС.

Крім того, сторони позитивно відзначили ініціацію укладання Меморандуму про співпрацю між Держпродспоживслужбою та Європейським органом з безпечності харчових продуктів (EFSA) та обговорили можливість використання системи TRACES в Україні для контролю переміщення вантажів.





Схожі новини
  • Україна та Польща обговорили погодження ряду ветеринарних сертифікатів для двосторонньої торгівлі
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Україна та Білорусь обговорили ряд питань взаємної торгівлі
  • Україна та Словенія обговорили двостороннє співробітництво в сфері ветеринарних та фітосанітарних заходів
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.