Аграрний тиждень. Україна
» » Відбулося урочисте відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів МЕБ
» » Відбулося урочисте відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів МЕБ

Відбулося урочисте відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів МЕБ


Українська делегація на чолі з Першим заступником Голови Держпродспоживслужби Делегатом МЕБ від України Андрієм Жуком бере участь в офіційній церемонії відкриття 87-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров'я тварин (МЕБ).

Цей захід проводиться щорічно в м. Париж (Франція) за місцем розташування штаб-квартири МЕБ. Генеральна сесія триває тиждень, впродовж якого проходить ряд робочих сесій та засідань, у рамках яких країни-члени проводять двосторонні зустрічі з метою врегулювання торговельних питань.

Генеральна сесія МЕБ збирає партнерів, членів, колег із усього світу.

Під час даного засідання буде підніматися та обговорюватися ряд важливих питань, зокрема - епізоотична ситуація в країнах-учасницях МЕБ, перегляд та реновація основних стандартів МЕБ для раціональної їх імплементації, міжнародна торгівля.

Українська делегація планує взяти участь у 13-му засіданні  постійно діючої Робочої Групи експертів по африканській чумі свиней країн Балтії та Східної Європи та 7-му засіданні постійно діючої Робочої Групи експертів по заразному вузликовому дерматиту великої рогатої худоби.

87-та Генеральна сесія Світової Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров'я тварин (МЕБ) триватиме з 25 травня по 1 червня 2019 року.





Схожі новини
  • Україна підтвердила свій статус країни, вільної від ящуру без вакцинації
  • Держпродспоживслужба веде діалог із бізнесом щодо вирішення актуальних питань у міжнародній торгівлі
  • Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ
  • Україна – ФАО: сторінками плідної співпраці

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.