Аграрний тиждень. Україна
» » З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії
» » З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії

З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії


З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії

 У Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомили, що наразі ухвалено вимоги до українських експортерів продукції тваринництва для торгівлі з Малайзією.


 
“Компетентний орган Малазії поінформував Держпродспоживслужбу про аплікаційні форми, які необхідно заповнювати українським підприємствам, що мають намір експортувати продукти птахівництва, сільськогосподарських тварин, молоко, яйця та продукти, з них з України до Малайзії. Одна із аплікаційних форм призначена для українських підприємців, що мають намір експортувати до Малазії продукти птахівництва, молоко, яйця та продукти з них, друга – щодо продуктів сільськогосподарських тварин та птиці для сертифікації за стандартом “Халяль”, – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.
На сайті відомства також зазначається, що відповідні аплікаційні форми мають бути затверджені та надсилатись Головним Управлінням Держпродспоживслужби до центрального апарату. Зі зразками документів можна ознайомитись, перейшовши за посиланням //www.consumer.gov.ua/ContentPages/Vimogi_Krain_Svitu/97/

 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Оприлюднено вимоги до ввезення ряду товарів тваринного походження з України до Малайзії
  • ЕКСПОРТ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА: ВІДКРИТО 85 НОВИХ РИНКІВ
  • Україні надали дозвіл щодо експорту птиці та продуктів з неї до Сінгапуру
  • Право експорту до ЄС має 101 український виробник
  • З України 72 компанії експортують продукти тваринного походження до ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.