Аграрний тиждень. Україна
» » Новітні підходи, або «пілотний проект»
» » Новітні підходи, або «пілотний проект»

Новітні підходи, або «пілотний проект»



Відбувся запуск «пілотного проекту» зі складання фінального тестування на базі пілотних областей (м. Полтава).

З метою економії бюджетних коштів на відрядження слухачів навчальних курсів дистанційного навчання до міста Києва для проведення фінального тестування, члени комісії з питань підвищення професійної компетентності центрального апарату Держпродспоживслужби разом із членами комісії Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області провели фінальне тестування у місті Полтава.

Слухачі навчальних курсів: «Державний нагляд і контроль за дотриманням законодавства в галузі бджільництва» (кількість осіб, призначених на курс – 25), «Державний контроль операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин» (кількість осіб, призначених на курс – 47), «Важливість використання найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів» (кількість осіб, призначених на курс – 13) при здачі фінального тестування показали гарні результати. Сподіваємося, що отриманні знання будуть корисними у повсякденній роботі.

Дякуємо Головному управлінню Держпродспоживслужби у Полтавській області за створенні умови для здачі фінального тестування.





Схожі новини
  • На Харківщині обговорять процедури відбору зразків об’єктів контролю та нагляду для лабораторних досліджень
  • Другий день фінального тестування
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • Моніторинг ринку масла в Україні
  • Змінено національну систему контролю виробництва та обігу харчових продуктів у відповідності із вимогами ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.