Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині обговорили питання державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції
» » На Херсонщині обговорили питання державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції

На Херсонщині обговорили питання державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції


25 червня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Херсонській області фахівці Управління захисту споживачів та суб’єкти господарювання провели семінар на тему: «Практичні аспекти ринкового нагляду, відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

Захід організовано з метою уникнення порушень суб’єктами господарювання Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

Представники Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській акцентували увагу учасників на важливості налагодження співпраці між суб’єктами господарювання та органами ринкового нагляду, забезпеченні прав та виконанні обов’язків не тільки представниками бізнесу, а й державними органами, що здійснюють ринковий нагляд.

Під час зустрічі фахівці Управління захисту споживачів висвітлили низку питань щодо особливостей проведення перевірок характеристик продукції та наголосили на відповідальності суб’єктів господарювання за введення в обіг або розповсюдження продукції, яка не відповідає встановленим вимогам. Також були проаналізовані шляхи недопущення на ринок такої продукції.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять відповідальність за порушення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції
  • На Херсонщині обговорили питання взаємодії державних територіальних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба приєдналася до повномасштабної роботи Інформаційних систем ринкового нагляду

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.