Аграрний тиждень. Україна
» » Відомий розробник обладнання для моніторингу стану здоров’я тварин з’явиться на ринку України
» » Відомий розробник обладнання для моніторингу стану здоров’я тварин з’явиться на ринку України

Відомий розробник обладнання для моніторингу стану здоров’я тварин з’явиться на ринку України


Відомий розробник обладнання для моніторингу стану здоров’я тварин з’явиться на ринку України

 Компанія GD Animal Health, що спеціалізується на ветеринарному контролі та моніторингу здоров’я тварин, планує зайти на ринок України. У середу, 3 липня, керівники Держпродспоживслужби зустрілись з представниками іноземної компанії.


 
“Представники GD Animal Health презентували програмне забезпечення Plexus для моніторингу стану здоров’я стада на тваринницьких комплексах для зниження використання антибіотиків та активного моніторингу здоров’я тварин. Компанія зацікавлена у розвитку регіональних програм співробітництва, використовуючи переваги приватно-державного партнерства”, – повідомили у Держпродспоживслужбі.
За словами голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи, співпраця GD Animal Health є досить важливою, оскільки “питання антимікробної резистентності для нашої держави стоїть досить гостро”.
 
У Держпродспоживслужбі зазначили, що для України є цінними будь-які можливості налагодження продуктивної співпраці, вивчення міжнародного досвіду та обміну досвідом у сфері забезпечення здоров’я тварин та ефективного зниження рівня використання антибіотиків.
 
Під час зустрічі було вирішено налагодити системну співпрацю вітчизняних підприємств та органів, що регулюють ринок з компанією GD Animal Health.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба провела семінар-нараду щодо організації та здійснення державного контролю на кордоні
  • Фахівці Держпродспоживслужби пройшли міжнародні навчання щодо профілактики антимікробної резистентності
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Держпродспоживслужба веде діалог із бізнесом щодо вирішення актуальних питань у міжнародній торгівлі
  • 21 лютого - публічний звіт Голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.