Аграрний тиждень. Україна
» » Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні
» » Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні

    Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні


    Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні

     Уже майже півроку на глобальному ринку спостерігається поступове зростання цін на м’ясо та м’ясопродукти. Цьому, зокрема сприяє поширення африканської чуми свиней та інших захворювань тварин, а посуха та скорочення поголів’я ВРХ в Австралії та Новій Зеландії сприяли стабілізації цін на яловичину. Негативні фактори на ринку спричинили пожвавлення попиту і, відповідно, підвищення котирувань.



    Індекс цін на м’ясо від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) показав, що в червні загальні ціни на тваринний білок зросли на 1,5%. Минулого місяця індекс становив в середньому 176,0 пункту, що на 2,6 пункту більше, ніж його переглянуте значення за травень. Таким чином продовжилось помірне зростання цін, яке спостерігається вже впродовж останніх п’яти місяців.
     
    У червні ціни на свинину та м’ясо птиці зросли через високий імпортний попит, особливо зі Східної Азії, оскільки поширення африканської чуми свиней продовжувало обмежувати внутрішнє виробництво. Хоча світовий імпортний попит на м’ясо великої рогатої худоби також був високим, цінові котирування залишалися стабільними через збільшення експортних можливостей Океанії.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Глобальний індекс цін на м’ясо: подешевшала лише баранина
  • ФАО: світові ціни на м’ясо у лютому зросли
  • У листопаді Індекс продовольчих цін ФАО знову знизився
  • Індекс продовольчих цін ФАО продовжує знижуватися
  • Стагнація світового виробництва м'яса

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні


Світові ціни на м’ясо: що змінилось у червні

 Уже майже півроку на глобальному ринку спостерігається поступове зростання цін на м’ясо та м’ясопродукти. Цьому, зокрема сприяє поширення африканської чуми свиней та інших захворювань тварин, а посуха та скорочення поголів’я ВРХ в Австралії та Новій Зеландії сприяли стабілізації цін на яловичину. Негативні фактори на ринку спричинили пожвавлення попиту і, відповідно, підвищення котирувань.



Індекс цін на м’ясо від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) показав, що в червні загальні ціни на тваринний білок зросли на 1,5%. Минулого місяця індекс становив в середньому 176,0 пункту, що на 2,6 пункту більше, ніж його переглянуте значення за травень. Таким чином продовжилось помірне зростання цін, яке спостерігається вже впродовж останніх п’яти місяців.
 
У червні ціни на свинину та м’ясо птиці зросли через високий імпортний попит, особливо зі Східної Азії, оскільки поширення африканської чуми свиней продовжувало обмежувати внутрішнє виробництво. Хоча світовий імпортний попит на м’ясо великої рогатої худоби також був високим, цінові котирування залишалися стабільними через збільшення експортних можливостей Океанії.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Глобальний індекс цін на м’ясо: подешевшала лише баранина
  • ФАО: світові ціни на м’ясо у лютому зросли
  • У листопаді Індекс продовольчих цін ФАО знову знизився
  • Індекс продовольчих цін ФАО продовжує знижуватися
  • Стагнація світового виробництва м'яса

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.