Аграрний тиждень. Україна
» » Український мед від “Асканія-Пак” розпочав продажі в Сінгапурі
» » Український мед від “Асканія-Пак” розпочав продажі в Сінгапурі

Український мед від “Асканія-Пак” розпочав продажі в Сінгапурі



Он-лайн супермаркет Redmart, що належить лідеру онлайн-торгівлі AlibabaGroup, та є однією з найважливіших торговельних майданчиків Підвенно-Східної Азії, розпочав продаж ще одного українського продукту в Сінгапурі — меду “Асканія-Пак“.
Наразі в Redmart представлено 12 видів меду від “Асканія-Пак” у роздрібній упаковці: липовий, акацієвий, гречаний та луговий мед, а також лінійка крем-медів з різними смаками — полуниці, абрикосу, лохини, лимону та м’яти, шоколаду та іншими. Вартість продукту становить 14 доларів США  за банку меду та 12.5 доларів США за банку крем-меду.
“Представляємо вам один з найкращих видів меду з країни, що входить до ТОП-виробників: а саме, мед “Асканія-Пак” з України. Вже на наступному тижні їх вишуканий асортимент натурального меду буде у продажу в на RedMart”, — повідомивпредставник Сінгапурської сторони Кантібан Скаусер. Окрім того, він зазначив, що Redmart готується запустити в продаж ще два українських бренди у липні-серпні цього року.
Нагадаємо, що у 2018 році відбулася низка торговельних місій від ФАО та ЄБРР до країн Південно-Східної Азії – Сінгапуру та Малайзії. Організаційну допомогу здійсненню торговельних місій надали також посольства України у вищевказаних країнах. Завдяки участі у торговельних місіях  українські виробники отримали можливість експортувати готову продукцію до найбільшого онлайн-супермаркету Азії, а українські товари почали підкорювати азійські ринки та з’являтися у роздрібному продажі в Сінгапурі та Малайзії.
UkraineFood.org





Схожі новини
  • Новини компаній: «Асканія-Пак» експортує мед до Сінгапуру
  • Експорт українського меду до Японії рекордно збільшився
  • У січні-травні Україна експортувала 26,2 тис. тонн меду
  • Український мед розсмакували за кордоном
  • Свято меду відкрилося в Харкові

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.