Аграрний тиждень. Україна
» » На Сумщині представники фахового середовища обговорили особливості здійснення державного контролю на кордоні
» » На Сумщині представники фахового середовища обговорили особливості здійснення державного контролю на кордоні

На Сумщині представники фахового середовища обговорили особливості здійснення державного контролю на кордоні


На базі Сумського національного аграрного університету відбулася семінар - нарада, присвячена питанням здійснення державного контролю на кордоні. Захід був організований Південною регіональною службою держветсанконтролю.

Участь у нараді взяли представники науково-викладацького складу Сумського національного аграрного університету, Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, Сумської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, Сумської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», державні ветеринарні інспектори Південно-Західної регіональної служби держветсанконтролю зони обслуговування Сумської області.

Учасники обговорили питання здійснення державного контролю на кордоні, взаємодії регіональних служб держветсанконтролю із структурними підрозділами ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», порядок та механізми відбору зразків та проведення лабораторних досліджень (випробувань) для цілей державного контролю.

Присутні також були ознайомлені з порядком проведення державного контролю об’єктів санітарних заходів в умовах дії митних режимів, відмінних від звичайного імпорту.

Під час семінару - наради були обговорені ключові питання, що потребують спільної комплексної роботи, метою якої є забезпечення стабільного епізоотичного благополуччя території України та забезпечення споживачів якісними та безпечними продуктами харчування.





Схожі новини
  • На Сумщині обговорять порядок відбору зразків об’єктів контролю та нагляду для лабораторних досліджень під час ввезення їх на територію України
  • Держпродспоживслужба провела семінар-нараду щодо організації та здійснення державного контролю на кордоні
  • На Харківщині Держпродспоживслужба та науковці обговорили здійснення державного та ветеринарно-санітарного контролю на кордоні
  • На Харківщині обговорять процедури відбору зразків об’єктів контролю та нагляду для лабораторних досліджень
  • У Харкові представники держветсанконтролю та бізнесу обговорили зміни у харчовому законодавстві

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.