Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 23%
» » В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 23%

В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 23%


Про це повідомляє Держслужба статистики України, передає НАЦУ «Украцукор».

У червні 2019 року в Україні було вироблено 2,2 тис. т кондитерських виробів із цукру (-47,3% до минулого місяця і -25,8% до червня 2018 року).

За січень-червень виробництво склало 21,6 тис. т, що на 22,6% менше, порівняно з аналогічним періодом 2018 року. 

Нагадаємо, «Дедденс Агро» експортує 90% виробленого органічного цукру.

agravery.com





Схожі новини
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 6%
  • В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 26%
  • В Україні виробництво шоколаду за 4 місяці зросло на 4,9%, кондвиробів - скоротилося на 6,6%
  • Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%
  • Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.