В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 23%
24 July, Розділ Новини, переглядів 1 888
Про це повідомляє Держслужба статистики України, передає НАЦУ «Украцукор».
У червні 2019 року в Україні було вироблено 2,2 тис. т кондитерських виробів із цукру (-47,3% до минулого місяця і -25,8% до червня 2018 року).
За січень-червень виробництво склало 21,6 тис. т, що на 22,6% менше, порівняно з аналогічним періодом 2018 року.
Нагадаємо, «Дедденс Агро» експортує 90% виробленого органічного цукру.
agravery.com
Схожі новини
В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 6%В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 26%В Україні виробництво шоколаду за 4 місяці зросло на 4,9%, кондвиробів - скоротилося на 6,6%Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%