Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні запустили виробництво молоковозів
» » В Україні запустили виробництво молоковозів

В Україні запустили виробництво молоковозів


Про це повідомляє АІС.

Новий молоковоз українського виробництва призначений для транспортування молока, питної води і харчових рідин щільністю не більше 1,03 кг/дм3. Потенційними покупцями нового автомобіля є - спеціалізовані підприємства, які займаються транспортуванням і / або переробкою харчових рідин.

Як базове шасі для виробництва нового молоковоз можуть використовуватися вантажні автомобілі виробництва країн СНД, Китаю і ін. країн вантажопідйомністю від 4,0 т до 5,0 т.

За бажанням клієнта цистерна може бути виконана з використанням засобів вимірювання об'єму рідини або без.

Довідка:

Відзначимо, що завод «Авто-Холдинг» спеціалізується на виробництві спеціалізованої техніки, самоскидів і фургонів. Продукція даного підприємства сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.

agravery.com





Схожі новини
  • МХП заявляє про інформаційні наклепи щодо неякісної продукції
  • Український лідер з виробництва добрив та засобів захисту рослин отримав міжнародні сертифікати відповідності вимогам стандартів ІSO
  • На Дніпропетровщині на 40 харчових підприємствах впровадженні системи управління якістю
  • У Криму відкрили завод з виробництва молочної продукції
  • ЄС визнала український «Органік стандарт»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.