Аграрний тиждень. Україна
» » В Полтавській області розпочато кущові семінари – навчання із актуальних питань епізоотології
» » В Полтавській області розпочато кущові семінари – навчання із актуальних питань епізоотології

В Полтавській області розпочато кущові семінари – навчання із актуальних питань епізоотології


29 липня 2019 року на базі Миргородської районної державної лікарні ветеринарної медицини спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби провели кущовий семінар-навчання на тему: «Епізоотологія. віт про отримання та використання біопрепаратів, оформлення супровідних документів, ідентифікації, роботи в ЄДРВД, роботі офіційних лікарів на забійних підприємствах». 

У семінарі взяли участь районні адміністратори по роботі ЄДРВД, епізоотологи, районні агенти з ідентифікації тварин та роботи в ЄДРТ, відповідальні за звіт про отримання та використання біопрепаратів в Миргородському, Зіньківському, Гадяцькому, Лохвицькому, Хорольському, Великобагачанському та Шишацькому районах Полтавської області. 

У ході семінару учасники провели плідну дискусію з практичних питань по веденню Єдиного державного реєстру видачі ветеринарних документів, роботу в Єдиному державному реєстрі тварин, про отримання та використання біопрепаратів, а також епізоотичну ситуацію в зазначених районах.

У майбутньому заплановано проведення аналогічних кущових навчань в Лубинському, Козельщинському районах Полтавської області та в м. Полтава.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба провела семінар-нараду щодо організації та здійснення державного контролю на кордоні
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • Впровадження програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • На Полтавщині проведено ряд семінарів навчань для спеціалістів ветеринарної медицини
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.