Аграрний тиждень. Україна
» » Старий-новий президент НААН
» » Старий-новий президент НААН

Старий-новий президент НААН



Безумовно, в НААН сьогодні - знакова подія. Загальні збори аграрної академії не лише вислухали 5-річний звіт свого президента, обговорили змістовну доповідь, а й обрали собі лідера на п'ять найближчих років.
Претендентів на очільника НААН було двоє: ніни працюючий Ярослав Гадзало і молодий амбітний академік Максим Мельничук. Обоє добре відомі в аграрних колах.
Загалом у системі аграрної академії працює 7115 вчених, з них 1142 - віком до 35 років. На звітні збори  запросили 297 дійсних і почесних академіків, у т.ч. іноземних, член-корів, а також обраних делегатів від наукових установ. 84% присутніх від запрошених дозволили провести загальні збори у правовому полі. 
Отже, після кілька годинної дискусії (у традиційно наукових, витриманих рамках) аграрні вчені знову обрали своїм керманичем Ярослава Гадзала. За нього проголосувало 186 із делегатів. Відповідно ще 43 віддали свій голос за Максима Мельничука.





Схожі новини
  • Здобутки НААН у селекції сільськогосподарських рослин
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Список претендентів на заміщення вакансій дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НААН
  • Про Загальні збори Відділення ветеринарної медицини та зоотехнії НААН
  • До Дня науки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.