Аграрний тиждень. Україна
» » Спеціалісти Держпродспоживслужби отримали почесні відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини
» » Спеціалісти Держпродспоживслужби отримали почесні відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

Спеціалісти Держпродспоживслужби отримали почесні відзнаки з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини






















Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, заступник Голови Ольга Шевченко та директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль привітали співробітників Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини.

Під час урочистостей вони підкреслили, що відзначення цього дня на державному рівні є належною оцінкою компетентності, високого фахового рівня та досягнутих результатів працівників ветеринарної медицини.

Спеціалісти-ветеринари під час заходу отримали багато слів вдячності за самовіддану працю, вірність обраній за покликанням серця професії, а також щирих побажань щастя, достатку, процвітання, успіхів у здійсненні планів, творчої наснаги та невичерпної енергії у справі  служіння людям і рідній Україні.

Під час урочистостей кращим працівникам були вручені почесні грамоти та подяки від Голови та Профспілки Держпродспоживслужби.





Схожі новини
  • Вітаємо працівників ветеринарної медицини з професійним святом
  • На Буковині зроблено перші кроки в запровадженні програмного продукту «Єдиний державний реєстр ветеринарних документів»
  • Держпродспоживслужба та ЄБА обговорили актуальні питання ветеринарної галузі
  • Україна та Словаччина обговорили перспективи розвитку двостороннього співробітництва галузі безпечності харчових продуктів та ветеринарії
  • Володимир Лапа обговорив із польською делегацією питання імпорту та експорту ряду товарів тваринного походження

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.