Виробництво замороженого рибного філе збільшилось на 49%
15 August, Розділ Новини, переглядів 1 620
Про це повідомляє Держрибагенство.
Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:
філе рибне в'ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 595 т (+48 % до січня-червня 2018 року);
готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 7 362 т (+27,2%);
риба морська заморожена нерозібрана – 5 305 т (+23,5 %);
продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 350 т (+10,4 %);
лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе лосося; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 253 т (+8,6%);
філе рибне та інше м'ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 1 240 т (+7,5 %).
Крім того, протягом шести місяців 2019 року в Україні було вироблено:
риба сушена і в’ялена – 1 832 т;
оселедці солоні – 1 634 т;
риба солона (крім оселедців) – 802 т;
риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також окрім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 1 929 т;
продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 6 425 т;
готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 074 т;
ікра інших риб – 1 342 т.
Нагадаємо, протягом п’яти місяців 2019 року експортовано 178 тонн української мороженої риби на майже $500 тис.
agravery.com
Схожі новини
За п’ять місяців Україна експортувала 178 тонн мороженої рибиПереробка рибного філе збільшилась на 49%Виробництво консервованої риби зросло на 13%Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%Україна збільшила експорт риби на 39%