Аграрний тиждень. Україна
» » Чистий прибуток агрохолдингу KSG Agro зріс в 4,6 рази
» » Чистий прибуток агрохолдингу KSG Agro зріс в 4,6 рази

Чистий прибуток агрохолдингу KSG Agro зріс в 4,6 рази


Про це повідомила прес-служба KSG Agro.

Чистий прибуток агрохолдингу KSG Agro в першому півріччі 2019 року зріс в 4,6 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року та склав $5,5 млн.

У перші 6 місяців 2019 р динамічно росли і інші ключові показники агрохолдингу. Так, операційний прибуток в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зріс на 16% - до $1,3 млн, а валовий прибуток збільшився в 4,5 рази до $5,5 млн.

На тлі зростання ключових фінансових показників кредитні зобов'язання агрохолдингу, що існували на 31 грудня 2018 р., скоротилися з $44,3 млн - до $31,8 млн на дату випуску цієї фінансової звітності.

«На рівень чистого прибутку в першій половині 2019 року позитивно вплинуло скорочення боргового навантаження», — коментує фінансові результати холдингу глава Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Нагадаємо, що KSG Agro в поточному році підписав договір про реструктуризацію заборгованості перед німецьким виробником техніки для відгодівлі свиней компанією Big Dutchman. 

agravery.com





Схожі новини
  • У першому кварталі 2019 р KSG Agro збільшив валовий і чистий прибуток на 56-57% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року
  • «Бердянські жниварки» збільшили чистий прибуток у 2,5 рази
  • Прибуток ПАТ «Аграрний фонд» за перший квартал склав близько 610 млн грн
  • "Миронівський хлібопродукт" у І півріччі збільшив чистий прибуток на 97%
  • Агрохолдинг ІМК направить весь чистий прибуток за 2011 рік у розмірі $17,34 млн на розвиток і не буде виплачувати дивіденди

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.