Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обговорили актуальні питання у сфері захисту прав споживачів
» » На Закарпатті обговорили актуальні питання у сфері захисту прав споживачів

На Закарпатті обговорили актуальні питання у сфері захисту прав споживачів


У м. Рахові Закарпатської області відбулася нарада фахівців Головного і районного управлінь Держпродспоживслужби в Закарпатській області, відділу агропромислового розвитку Рахівської РДА, підприємців та громадськості.

Начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби Анатолій Рижиков  ознайомив учасників наради з робою Головного управління загалом, окремо розповівши про діяльність управління захисту споживачів. Водночас він зробив аналіз найтиповіших порушень вимог законодавства про захист прав споживачів, виявлених у ході планових та позапланових заходів державного нагляду в різних закладах Рахівщини, а також зосередив увагу присутніх на деяких проблемних питаннях у сфері захисту споживачів.

На питанні безпечності харчових продуктів зупинилася в.о. начальника Рахівського районного управління Любов Сератор. Вона ознайомила учасників зібрання з останніми законодавчими змінами, покликаними забезпечити високий рівень захисту здоров’я людей та інтересів споживачів, створити прозорі умови ведення господарської діяльності та підвищити конкурентоспроможність вітчизняних харчових продуктів.

На завершення усі охочі мали можливість отримати фахові поради та роз’яснення з різних проблемних питань.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять вимоги законодавства у сфері захисту споживачів, реклами, метрології та метрологічної діяльності
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.