Аграрний тиждень. Україна
» » «Укрзалізниця» повністю готова до перевезення нового врожаю
» » «Укрзалізниця» повністю готова до перевезення нового врожаю

«Укрзалізниця» повністю готова до перевезення нового врожаю


Про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

«У минулому році Укрзалізниця довела, що може впоратися з перевезенням врожаю зернових. Тоді проблема була лише з чергами в портах та неефективною роботою стивідорів. Я абсолютно впевнений, враховуючи збільшення нашого парку локомотивів до 1800 одиниць та парку державних і приватних зерновозів, що з транспортною частиною ми впораємося і цього року», — зазначив він.

Керівник компанії також додав, що з початку нового маркетингового року, який розпочався 1 липня, залізничники перевезли 4,26 млн т зернових. Цей показник на 24,6 % перевищує результати аналогічного періоду минуло року.

«Збільшити обсяги перевезень нам, зокрема, вдалося за рахунок організації зернових маршрутів. З початку липня Укрзалізниця щодня формує не менше 10 маршрутів з власного вагонного парку, і частина відправлень йде чітко за графіком», — розповів Євген Кравцов.  

agravery.com





Схожі новини
  • Укрзалізниця розпочала пілотний проект графікових маршрутних відправок зернових і отримала перші позитивні результати, — Євген Кравцов
  • «Укрзалізниця» виставила на продаж в ProZorro 24 зернових маршрутів
  • «Укрзалізниця» запропонувала помісячне планування об’ємів вантажоперевезень
  • Побудовано 70 нових та відремонтовано майже 5,8 тис. вантажних вагонів
  • Залізниця майже в тричі збільшила перевезення зернових нового врожаю 20/9/2013

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.