Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP
АТУ»Новини»На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP

21 серпень, Розділ Новини, переглядів 2 011

20 серпня 2019 року в Управлінні Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області відбулася нарада стосовно змін у законодавстві щодо безпечності харчових продуктів та з питань ефективного впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках  - НACCP.

Участь у заході взяли представники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницький області, рибоохоронний патруль області та користувачі спеціального товарного рибного господарства.

У ході наради представники відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області зазначили, що основними принципами системи HACCP є фокусування на ідентифікації, моніторингу та контролі небезпек в критичних контрольних точках, визначених скрізь виробничий ланцюг.

Представники Вінницького рибоохоронного патруля наголосили на тому, що забезпечення повної прозорості стосовно санітарних заходів та використання елементів системи НАССР наблизить Україну до стандартів ЄС.

Учасники наради також обговорили ефективність застосування принципів системи НАССР на практиці та домовилися про подальшу співпрацю.





Схожі новини
  • На Херсонщині відбудеться обговорення роботи забійних підприємств за принципами НАССР
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • На Полтавщині відбувся семінар-навчання з актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби
  • У Запорізькій області продовжуються навчання по принципам системи НАССР
  • У Вінниці Держпродспоживслужба та бізнес обговорили безпечність харчових продуктів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.