У п’ятницю, 13 вересня 2019 р., відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Європейські експерти презентують результати 5-річної роботи Проекту, проінформують про те, що вдалося зробити для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської.
Участь у заході візьмуть: представництва Європейського Союзу в Україні, Держпродспоживслужби, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю (ДФСУ)
Запрошуємо представників ЗМІ!
Час проведення: 13 вересня 2019 р., 15:00 – 16:30. Реєстрація – 14:30.
Акредитація для ЗМІ відкрита до 10:00 13 вересня 2019 р. за телефоном +38 067 2092723 (Ірина Проценко) або е-поштою i_protsenko@ukr.net.
Місце проведення: Готель «Україна», конференц-зал «Асамблея», вул. Інститутська, 4, м. Київ, Україна
Довідково
Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні, яка фінансується Європейським Союзом.
Проект впроваджувався з березня 2014 р. по вересень 2019 р.
Основна мета діяльності Проекту: сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану – до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.
Основний бенефіціар Проекту: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Інші бенефіціари: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство охорони здоров’я України, Департамент організації митного контролю Державної фіскальної служби України.
Подальший розвиток АПК потребує створення інноваційних технологій виробництва, післязбиральної обробки та зберігання
Докладніше