Аграрний тиждень. Україна
» » 13 вересня відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» – презентація результатів та досягнень
» » 13 вересня відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» – презентація результатів та досягнень

    13 вересня відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» – презентація результатів та досягнень


    У п’ятницю, 13 вересня 2019 р., відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Європейські експерти презентують результати 5-річної роботи Проекту, проінформують про те, що вдалося зробити для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської.

    Участь у заході візьмуть: представництва Європейського Союзу в Україні, Держпродспоживслужби, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю (ДФСУ)

    Запрошуємо представників ЗМІ!

    Час проведення: 13 вересня 2019 р., 15:00 – 16:30. Реєстрація – 14:30.

    Акредитація для ЗМІ відкрита до 10:00 13 вересня 2019 р. за телефоном +38 067 2092723 (Ірина Проценко) або е-поштою i_protsenko@ukr.net

    Місце проведення: Готель «Україна», конференц-зал «Асамблея», вул. Інститутська, 4, м. Київ, Україна

    Довідково 

    Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні, яка фінансується Європейським Союзом.

    Проект впроваджувався з березня 2014 р. по вересень 2019 р.

    Основна мета діяльності Проекту: сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану – до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

    Основний бенефіціар Проекту: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

    Інші бенефіціари: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство охорони здоров’я України, Департамент організації митного контролю Державної фіскальної служби України.





    Схожі новини
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

13 вересня відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» – презентація результатів та досягнень


У п’ятницю, 13 вересня 2019 р., відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Європейські експерти презентують результати 5-річної роботи Проекту, проінформують про те, що вдалося зробити для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської.

Участь у заході візьмуть: представництва Європейського Союзу в Україні, Держпродспоживслужби, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю (ДФСУ)

Запрошуємо представників ЗМІ!

Час проведення: 13 вересня 2019 р., 15:00 – 16:30. Реєстрація – 14:30.

Акредитація для ЗМІ відкрита до 10:00 13 вересня 2019 р. за телефоном +38 067 2092723 (Ірина Проценко) або е-поштою i_protsenko@ukr.net

Місце проведення: Готель «Україна», конференц-зал «Асамблея», вул. Інститутська, 4, м. Київ, Україна

Довідково 

Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні, яка фінансується Європейським Союзом.

Проект впроваджувався з березня 2014 р. по вересень 2019 р.

Основна мета діяльності Проекту: сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану – до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

Основний бенефіціар Проекту: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Інші бенефіціари: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство охорони здоров’я України, Департамент організації митного контролю Державної фіскальної служби України.





Схожі новини
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.