У п’ятницю, 13 вересня 2019 р., відбудеться підсумкова конференція Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Європейські експерти презентують результати 5-річної роботи Проекту, проінформують про те, що вдалося зробити для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської.
Участь у заході візьмуть: представництва Європейського Союзу в Україні, Держпродспоживслужби, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту організації митного контролю (ДФСУ)
Запрошуємо представників ЗМІ!
Час проведення: 13 вересня 2019 р., 15:00 – 16:30. Реєстрація – 14:30.
Акредитація для ЗМІ відкрита до 10:00 13 вересня 2019 р. за телефоном +38 067 2092723 (Ірина Проценко) або е-поштою i_protsenko@ukr.net.
Місце проведення: Готель «Україна», конференц-зал «Асамблея», вул. Інститутська, 4, м. Київ, Україна
Довідково
Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» є частиною Програми всеохоплюючої інституційної розбудови (Comprehensive Institution Building Programme) у сфері безпечності харчових продуктів в Україні, яка фінансується Європейським Союзом.
Проект впроваджувався з березня 2014 р. по вересень 2019 р.
Основна мета діяльності Проекту: сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану – до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.
Основний бенефіціар Проекту: Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Інші бенефіціари: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство охорони здоров’я України, Департамент організації митного контролю Державної фіскальної служби України.