Аграрний тиждень. Україна
» » У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
» » У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР

У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР


21-22 травня 2019 року в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» у Кропивницькому відбувся навчальний пілотний аудит в рамках системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

Навчання проводилися базі  одного із підприємств регіону. У заході взяли участь державні інспектори Держпродспоживслужби з Кіровоградської, Хмельницької та Луганської областей.

Учасники мали змогу підвищити свої знання та на практиці відпрацювати алгоритм проведення державного контролю у формі аудиту системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок НАССР.

Захід проходив під керівництвом експерта проекту ЄС Юрія Оглашенного.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області дізналися, як правильно перевіряти критерії ризику на всіх етапах виробництва та які нюанси при цьому слід враховувати.

Наприкінці навчань учасники разом з Юрієм Оглашенним підсумували результати проведеного аудиту та підготували рекомендації щодо усунення виявлених невідповідностей.





Схожі новини
  • Державні інспектори Вінниччини пройшли навчання з аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP
  • На Черкащині пройшли навчання фахівців Держпродспоживслужби
  • У Запоріжжі інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • На Чернігівщині інспектори Держпродспоживслужби пройшли навчання з аудиту системи НАССР
  • Мінагрополітики залучає експертів з впровадження системи НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.